VIJESTI

Nova uzbudljiva suradnja M∙A∙C-a i Zaca Posena

Kolekcija koja će osvojiti trendseterice
mac
  
Beauty svijetom će upravo odjeknuti nova M.A.C. suradnja, ovaj put s nevjerojatno talentiranim modnim dizajnerom – Zacom Posenom!
 
Kolekcija će ugledati svjetlo dana u veljači 2016., a krasit će je posebno pakiranje koje će osim make up-a za oči, usne i obraze sadržavati i predivan kist za nanošenje. Evo što Zac Posen kaže o kolekciji:
 
„U posljednjih 15 godina mnogo sam naučio o ljepoti od M.A.C.-a. Moda i ljepota idu ruku pod ruku i oduvijek sam htio kreirati make up kolekciju koja koja će odgovarati mom brendu i kreacijama. Zato je bilo veoma prirodno surađivati s M.A.C.-om pri stvaranju moje prve kolekcije. Htio sam da bude luksuzna, pomalo misteriozna te čistih linija s velikom dozom zvjezdane snage.”
   
mac 
M∙A∙C- ov kreativni direktor James Gager nadodao je sljedeće:
 
„Zac Posen je dio MAC obitelji preko 15 godina, točnije od 2001.godine kada je M.A.C. bio dio njegove prve kolekcije. Zacov klasičan dizajn te spretnost ruku pri stvaranju teksture i ženstvenosti općenito dočarava starinski glamur koji djeluje moderno. Ova kolekcija savršeno objedinjuje i naš i njegov svijet na sofisticiran i seksi način koji će biti primamljiv svim ženama.“
 
Foto: M∙A∙C

Objavljeno: 13.10.2015. u 15:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p