VIJESTI

Nove anti-age kreme s hijaluronskom kiselinom

Ekskluzivna nova Caudalie linija za njegu lica

 

Caudalie je predstavio ekskluzivnu novu liniju za njegu lica kreiranu novim Caudalie patentom i tehnologijom razvijenom u suradnji sa Davidom Sinclairom.

Osim pojave bora, neupitnim znakovima starenja kože smatra se gubitak tonusa i volumena kože. Ulaskom u srednje godine koža gubi 50% svoje čvrstoće i tonusa, djeluje umorno, opušteno i često starije nego li je to zaista tako. Potrebna joj je ciljana i učinkovita njega. Njega koja će joj vratiti svježinu, zagladiti bore, podići tonus i dati volumen. Po prvi puta u povijesti spoj vinove loze, resveratrola i hijaluronse kiseline rezultirao je spojem koji obećava nevjerojatne rezultate. Caudalie je u suradnji sa dr. Davidom Sinclairom kreirao novu liniju za lifting pod nazivom Resveratrol lift. Tako su s novim patentom kombinirana dva najbolja anti-age sastojka u jednoj formuli, resveratol iz trsa vinove loze za čvrstoću i elastičnost i mikro hijularonska kiselina za zaglađivanje bora i volumen.

Sve Caudalie proizvode možete pronaći u Farmacia ljekarnama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i u Mülleru na odjelu prirodne kozmetike.

Resverator lift balzam za lifting područja oko očiju (268 kn) i Resverator lift učvršćujući serum (358 kn) 

 

 

Resverator lift hidratantni fluid za lifting lica (309 kn) i Resverator lift infusion noćna krema (309 kn) 
Foto: PR

Objavljeno: 05.02.2016. u 16:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p