VIJESTI

Novi beauty magazin

Najbolje stvari u životu su besplatne

Unatoč činjenici da je zahvaljujući internetu sve dostupno, lijepo je ponekad u ruke primiti klasičan papir i listati. Lijepo je kada drogerija brine o nama informirajući nas o najnovijim trendovima. Na čak 132 stranice prvog broja BC magazina kojeg je izdala BIPA, poznati austrijski lanac drogerija.

Osim modnih trendova, prijedloga novih parfema i mirisa, te uzbudljivih modnih kombinacija, prvi broj BC magazina nudi i brojne novosti iz asortimana proizvoda BIPA-inih privatnih marki, poput nove linije prirodne kozmetike bi good.

'Prije nekoliko mjeseci razmišljajući o našim kupcima odlučili smo napraviti nešto malo drugačije i tu se rodila ideja o časopisu. Želja nam je da nas kupci još bolje upoznaju, ne samo putem već prepoznatljivih akcija i odličnih novih proizvoda koje se trudimo uvoditi u naš prodajni asortiman. Ideja je bila da uživamo u jeseni i obojimo je raskošnim bojama kozmetičkih proizvoda.', izjavila je prigodom lansiranja BC magazina Marijeta Duvnjak, direktorica marketinga BIPA Hrvatska.


Prvo izdanje BC magazina odnosi se na sezonu jesen/ zima 2014./2015. Tiskani primjerak dostupan je u svim BIPA poslovnicama i besplatan je za sve BIPA Card kupce, a za sve one koji ne posjeduju BIPA karticu cijena časopisa iznosi 3,90 kn.

BC Mag može se prelistati i u online izdanju na www.bipa.hr.
 
Objavljeno: 31.10.2014. u 10:00
Tagovi: bipa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p