VIJESTI

Novi Douglas webshop s odličnim akcijama!

Više od 8000 beauty proizvoda dostupno na jednom mjestu

douglas webshop 
Dobre vijesti stižu nam iz Douglas parfumerija koje su, kako bi se još više približile svojim postojećim i budućim kupcima, Douglas web shop dodatno optimizirali i učinili ga pristupačnijim i jednostavnijim za korištenje. Svojim kupcima omogućuju ugodnu i bezbrižnu kupovinu u bilo koje doba dana. 
 
Na dobro poznatoj web adresi www.douglas.hr možete obaviti kupovinu omiljenih proizvoda u web shopu, a u kupovini ćete jednako uživati pristupate li web shopu putem računala, tableta ili mobitela. Osim pogodnosti sakupljanja bodova na svojoj Douglas kartici, u periodu od 01.09. do 30.09.2016. kupovinom na www.douglas.hr možete ostvariti i 15% popusta na cjelokupan iznos kupovine. Zvuči kao dovoljan razlog za jedan klik na www.douglas.hr.
 
Bogatstvo proizvoda za njegu lica i tijela, široka paleta make up proizvoda, brojni mirisni klasici i nove note koje redovito stižu na police parfumerija, kao i popratni accessories čine ponudu Douglas parfumerija primamljivom svim beauty zaljubljenicima kao i onima koji su u potrazi za poklonima za dragu osobu, a sve vam je to dostupno i u Douglas web shopu.
 
douglas webshop
 
Osim što će biti tehnički napredniji, web shop će dodatno obogatiti svoju ponudu novim proizvodima renomiranih beauty i mirisnih brandova, kupcima će biti omogućen pristup loyalty bazi kako bi mogli provjeriti stanje svojih bodova, a neće izostati ni redovite akcije, pokloni uz kupnju i ostale posebne pogodnosti vezane samo za on-line kupovinu. U ponudi web shopa bit će i proizvodi najpoznatijih svjetskih brandova, ekskluzivni brandovi dostupni samo u Douglas parfumerijama kao i linija proizvoda Douglas robne marke.
 
Jedan od noviteta koje donosi novi web shop, mobilna aplikacija dostupna za download, omogućit će vam još praktičnije pregledavanje ponude Douglas parfumerija, moći ćete provjeriti dostupnost odabranih artikala u Douglas parfumerijama, redovito pratiti novosti iz ponude, prelistavati nove magazine i kataloge, a sve to putem svog mobilnog uređaja. Pokretanjem novog, optimiziranog Douglas web shopa, Douglas parfumerije još jednom će potvrditi koliko brinu za svoje kupce, a www.douglas.hr postati online adresa kojoj ćete teško odoljeti. 
 
Foto: PR
Objavljeno: 05.09.2016. u 14:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p