VIJESTI

Novi ELFS parfemi koji mirišu na ljeto

ELFS Diptih 2016

elfs parfem

Prije točno dvije godine napravili su veliki iskorak i odlučili lansirati svoj prvi parfem ELFS LOVE PINK. Njegov velik uspjeh inspirirao je ELFS na stvaranje novih, senzualnih parfema, gdje možete pronaći svježe, primamljive i zavodljive mirisne note.

LOVE PINK je inspiriran klasičnom francuskom parfumerijom i raskošnim notama meda, ruže i božura. Tom parfemu sada se pridružuju LOVE TURQUOISE i LOVE BLUE parfemi koji zajedno čine potpisnu mirisnu liniju u kojoj se svaka žena i djevojka mogu pronaći.

elfs parfem
 
"Ideja je bila napraviti paletu mirisa koji će kombinirati različite note i koji će ponuditi svakome da se osjeća jedinstveno, senzualano i neodoljivo. Razvijali smo strategiju više od godinu dana i birali formulu kako bi dobili nove parfeme. Tri vrhunska parfema koji su inspirirani različitim pričama napravili su paletu raskošnih, zavodljivih i osvježavajućih mirisa", izjavili su Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić
 
elfs parfem
 
"Kada smo birali note, bilo je važno da parfumer kombinira esencije koje čine kompaktnu cjelinu. LOVE TURQUOISE i LOVE BLUE parfemi se inspirirani osvježavajućim cvjetnim notama i bilo je vrlo teško postići da mirišu tako erotično, a opet, da budu nosivi cijeli dan. Zato mislimo da smo stvorili svoj vlastiti stil i povezali našu kreativnost s emocijama", dodaju dizajneri.
 
elfs parfem
LOVE TURQUOISE i LOVE BLUE diptih temelji se na bijelom cvjetnom buketi koji je simbol senzualnosti, oštri i reski tonovi agruma ilustriraju čistoću dok voćni miomirisi predstavljaju seksipil, potpisni element svake kreacije.
 
elfs parfem
Paralelno su snimljene i dvije kampanje u kojima senzualna Lucija Beden kroz objektiv Danijela Galića utjelovljuje duh opa parfema, fluidnost BLUE i svježinu TURQUOISE.
 
elfs parfem

Love turquoise 

"Ovaj parfem smo dugo stvarali jer je vrlo teško napraviti osvježavajući miris koji je dovoljno cvjetan, ali i erotičan. Uzor smo našli u Portofino, talijanskom mjesto koje je poznato po svojoj ljepoti. Parfemi ove estetike su se nosili na takvim, mondenim mjestima, mjestima beskrajne elegancije i rafiniranosti. Htjeli smo da parfem bude prisutan u zraku, da se osjeti da je osoba donijela dašak svježine, da impresionira, baš kao što su to činili Cary Grant i Eva Gardner kada su odlazili u Portofino", govore dizajneri.
 
elfs parfem
Nosivi elementi parfema su osvježavajući i reski neroli koji raste blizu Portofina u Italiji i cvijet naranče s juga Španjolske. Otvaranje je puno energije s citrusnim notama, koje se zatim pretvara u cvjetni buketom jasmina, glicinije, jorgovana i heliotropa koji čine senzualan, ženstven miris. Dizajneri nisu htjeli pretjerivati s ostalim materijalima jer je bilo bitno da ostane lepršav i poletan, slobodan interpretaciji.

Love blue

"LOVE BLUE je naša ideja parfema za noć, za misticizam i nešto neočekivano. Razmišljajući o tome kako stvoriti opojne trenutke jedne večeri, odlučili smo se upustiti u kreaciju svježeg voća i slatkih začina. LOVE BLUE je inspiriran zalaskom sunca na terasi i koktelima dok se širi opojan miris iz ljetne haljine, pun seksipila, koji budi fantazije. Ovo je parfem neočekivanog trenutka jedne večeri kad se probudi strast", govori dvojac o drugom parfemu.

elfs parfem
 
Da bi ga napravili slatkim i neodoljivim, parfem ima dva egzotična začina, poput kardamoma i tonke koji dolaze s otoka Madagaskara. To su dvije najdragocjenija slatka začina u svijetu koji daju posebnu slatkoću i toplinu na cijelu kompoziciju. Senzualnost se dobiva na temelju svilenkaste kože, putem badema i kokosovog ulja koji daju poseban gurmanski dodir. Frezija, magnolija i božur ostavljaju pečat senzualne ženstvenosti i ultimativni seksipil.
BLUE je miris koji je nepredvidljiv.

Model: Lucija Beden / Talia models
Foto: Danijel Galić
MUA, hair: Iva Berišić
Snimano na plaži Lubenice, otok Cres

Objavljeno: 18.07.2016. u 09:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p