VIJESTI

Novi highlighter inspiriran je kraljevskom obitelji

Stručnjaci kažu da je dostojan krune
baš kada smo pomislili da smo vidjeli i čuli apsolutno sva proročanstva koja su se izricala i ispisivala, a imala su poveznice s kraljevskom obitelji, evo jednog iznenađenja. Highlighter inspiriran kraljevskom obitelji! 

Kozmetički brend Becca očito zna znanje. Naime, ovaj je beauty brend lansirao Royal Glow highlighter koji naprosto ostavlja bez daha i već je prozvan najprimamljivijim proizvodom na tržištu. Iako je beauty brend, malo je reći, pravi stručnjak u osmišljavanju formula bogatih šljokicama, ovoga su puta nadmašili sami sebe. Riječ je o proizvodu koji je stigao točno u pravom trenutku, neposredno pred kraljevsko vjenčanje. 

 

A post shared by beccacosmetics (@beccacosmetics) on

 
Proizvod je naravno, limitiranog izdanja, što znači da nije dostupan „širokim masama“. Lansiran je baš u London i naravno da ga se ne može kupiti u Sephori ili u ostalim specijaliziranim trgovinama. Dostupan je samo online. Na vašu sreću, ali i ako budete sretne ruke i brzog prsta, ovaj proizvod moguće je  naručiti i u ostalim zemljama izvan Ujedinjenog Kraljevstva. No, u tom biste slučaju trebali biti spremni na jednu „sitnicu“ i pripremiti nešto više novca jer bi vas dostava mogla stajati više nego sam proizvod. Inače, cijena proizvoda je 30 funti. 

 

A post shared by beccacosmetics (@beccacosmetics) on


Highlighter kao što možete vidjeti na slici, na sredini ima „utisnutu“ krunu što dodatno naglašava vizualni identitet dajući mu dopuštenje da se naziva luksuznim. Proizvod je bez premca ostvarenje snova za sve beauty ovisnice, a njim su očarani i make up artisti. A što reći za ovaj potez nego kapa do poda. Dok su sve oči, uši, a i objave usmjerene u Meghan Markle, a kontinuirane pripreme kraljevskog vjenčanja u punom su jeku, ovaj je brend pronašao sjajan način, najbolji rekli bismo, da se ispromovira, dodavši još malo glitter hypea. Izvrstan marketinški potez! Istina, korisnice će tek ocijeniti je li riječ o proizvodu za sve dame i mogu li ga svi koristiti, neovisno o boji tena, no poznavajući rad ovoga brenda, koji potiče inkluzivnost, sigurni smo da je riječ o proizvodu s formulom koja će odgovarati baš svima.

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup) on

Foto: Instagram
Objavljeno: 17.05.2018. u 08:11

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p