VIJESTI

Novi, još bolji uređaj za čišćenje lica

Foreo evolucija je stigla

 
Švedski brand FOREO, specijaliziran za uređaje i proizvode za ljepotu koji je svoj globalan uspjeh postigao s nagrađivanim LUNA™ uređajem, predstavlja drugu generaciju uređaja za još dublje, ali i nježnije čišćenje koje je potpuno prilagođeno potrebama svakog tipa kože.

LUNA™ 2 uređaj donosi potpuno novu vrstu njege kože, a njegova tajna je u motoru s 2X više snage* za još učinkovitije T-Sonic™ čišćenje i Anti-Aging sistem. Napravljen je od 36 posto debljeg silikona*. LUNA™ 2 uređaj je mekši i glađi, silikon je ultra higijenski i pruža izvanredan osjećaj na koži. 
26% dulje dodirne točke* u kontaktu s kožom omogućuju veću fleksibilnost i produljuju doseg.
 
FOREO predstavlja uređaje druge generacije:
 
LUNA™ 2 – Potpuni ritual ljepote i njege
2 minute korištenja LUNA™ 2 uređaja ujutro i navečer omogućit će da koža bude blistavija i izgleda mlađe. Uz čišćenje, LUNA™ 2 uređaj dolazi i s Anti Aging modom koji vidljivo umanjuje znakove starenja kože. Za optimalnu ugodu korištenja intenzitet pulsacija namjestiv je u 12 brzina, a uređaj je dostupan u 4 različita modela prema tipovima kože: normalna, osjetljiva, mješovita i masna koža.
Preporučena maloprodajna cijena: 1529 kn
 

LUNA™ mini 2 – Duboko, ali nježno čišćenje
Cool i kompaktan uređaj za čišćenje lica s jedinstvenim silikonskim dodirnim točkama za potrebe svakog tipa kože, LUNA™ mini 2 omogućit će Vašoj koži da bude blistavija i izgleda zdravije. Nježna rutina čišćenja pruža osjećaj kao na tretmanu ljepote pri svakoj uporabi, a nečistoće koje mogu uzrokovati nesavršenosti na koži su uklonjene. Dostupan je u 5 novih živahnih boja.
Preporučena maloprodajna cijena: 1069 kn
 

LUNA™ 2 for MEN – Superiorna priprema kože za brijanje
Osmišljen za potrebe muške kože, LUNA™ 2 for MEN uređaj omogućuje bliže i glađe brijanje nakon samo 1 minute čišćenja i uklanja nečistoće koje mogu uzrokovati upalu i iritaciju kože. Prikladan za korištenje u kadi ili pod tušem, LUNA™ 2 uređaj samo nakon jednog korištenja ostavlja kožu svježom, izgledom mladolikom i predstavlja velik korak naprijed u njezi muške kože.
Preporučena maloprodajna cijena: 1529 kn

LUNA™ uređaji dostupni su ekskluzivno u Parfumerijama Douglas.
*U odnosu na LUNA™ uređaj prve generacije
 
Foto: PR
Objavljeno: 29.04.2016. u 13:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p