VIJESTI

Novi make up brend čije proizvode morate isprobati

Avon True
avon true
U
laskom u novu godinu, Avon je ušao u novu eru šminke pa će se njihov make up portfolio od sada razvijati u dva glavna smjera, a sve prateći želje i potrebe svojih potrošača. Slušajući svoje vjerne korisnice, upoznavajući i njih i ono što vole, naučili su da postoje dvije glavne vrste make up zaljubljenica te prema njima i stvaraju dva nova make up brenda.

Upoznajte Avon True žene, žene koje su lojalne proizvodima koje vole i umjerenije su u biranju make up stilova. Preferiraju umjerenije nijanse i decentan make up, osobito za dnevni izgled. Svjesne su da uz večernji look ide i malo dramatičnija šminka, ali još uvijek to su proizvodi kojima vjeruje, klasične boje s kojima zna da neće pogriješiti, uživanje u pripremi za izlazak uz izgled baš onakav kakav je i ona sama: klasika koja privlači.

avon true
avon true
Buntovnica koja make up koristi kao način izražavanja i mogućnost igre naša je Mark žena. Avonov make up brend Mark. otkrit ćete vrlo skoro jer u Avonu vas ovu jubilarnu 20. godinu postojanja u Hrvatskoj čeka mnoštvo iznenađenja i noviteta!

avon true
avon true
Avon True je make up brend koji ispunjava svoja obećanja. Jeste li znali da je Avon broj jedan make up brend u Centralnoj i Istočnoj Europi*? U Avonovim katalozima upoznat ćete Avon True proizvode s kojima ćete lako postići željeni efekt šminke, vjerovati vrhunskoj kvaliteti koja omogućava dugotrajne i pouzdane rezultate, a sve po povoljnim ponudama. Vjerujemo da će ljubiteljice make upa zavoljeti Avon True šminku upravo zato što će im pomoći u potpunosti pokazati svoju najbolju stranu.

avon true
Hit predstavnici nove Avon True make up linije upravo su ova dva nova proizvoda za koje znamo da će vas oduševiti, jer Supreme Nourishing linija je make up koji i pruža bogatu boju, ali i hidratizira i njeguje. Inovativna formula novog Avon True Supreme Nourishing ruža za usne sadrži ulje jojobe, med i pčelinji vosak te omogućava bogatu ujednačenu boju, dubinsku hidrataciju i ravnomjerno pokrivanje. Nova Avon True Nourishing Supreme Length maskara donosi dugotrajan učinak bez grudica i razmazivanja, a trepavice istovremeno njeguje arganovim i kokosovim uljem i vitaminom E.
*izvor: Euromonitor International Limited: Beauty and Personal Care izdanje 2016

Foto: PR
Objavljeno: 24.01.2017. u 10:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p