VIJESTI

Novi miris koji će poželjeti vaš muškarac

Lalique Hommage a l'Homme Voyageur inspiriran je dalekim putovanjima

      

Lalique Hommage a l'Homme Voyageur proglašen je novim 'it' mirisom ove sezone u redakciji popularnog GQ magazina. A tko se razumije bolje u muške mirise od legendarnog časopisa s čijih nam se stranica smiješe neke od najvećih muških faca Hollywooda? 

Lalique Hommage a l'Homme Voyageur inspiriran je dalekim putovanjima jer je utjelovljen u bočici tamno plave boje poput noćnih valova Atlantika, a sama bočica inspirirana je kreacijom iz Lalique Duncan kolekcije iz davne 1931. godine. Zanimaju vas koje se mirisne note skrivaju u ovom zavodljivom mirisu? Ovaj drvenasto/ambra miris igra se muževnim kodovima profinjeno i elegantno. Kardamom daje naglasak zelenoga preko sočnog bergamota, koji u nastavku mirisa izvlači citrusnu fasetu vetivera. U srcu mirisa, vetiver se spaja s dimno/kožnom fasetom papirusa, u suprotnosti s tamnim i baršunastim paćulijem. Mahovina usidruje ovaj sofisticiran drvenasti akord do senzualne baze ambre i vanilije.

Za bočicu od 100ml potrebno je izdvojiti 669 kuna, za 50ml iznos je 499 kuna, dok deo stick možete pronaći za 183,20 kuna. 

photos: pr

 

Objavljeno: 29.05.2014. u 16:35
Tagovi: Novi parfem, parfem

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p