VIJESTI

Novi miris modne kuće Gucci

Gucci Bloom osvaja srca ljubiteljica parfema
Gucci
Gucci Bloom mirisna je preslika filozofije koja trenutačno prevladava u istoimenoj modnoj kući. On slavi autentičnost, vitalnost i raznolikost žene za koju je stvoren.

Pod direktorskom palicom Alessandra Michele, miris je osmislio Albert Morillas, zamišljajući ga kao miris koji prevladava u vrtu bogatom različitog cvijeća i opojnih mirisa.

„Htio sam bogati cvjetni miris, odvažan miris koji vas vodi u veliki vrt ispunjen cvijećem, bouquet obilja. Vrt je lijep kao i žene; raznobojan, divlji, tamo gdje je sve. A Gucci Bloom miriši poput toga vrta kako bi vas njuhom odveo tamo.“, izjavio je Alessandro.

U ovom ženskom mirisu prevladava ekstrakt pupa jasmina, koji je dobiven dosad nekorištenom metodom ekstrakcije koja spaja prirodne odlike jasmina i njegovih molekula, a sve kako bi ostavio osjećaj svježega mirisa na koži. Sadrži i note cvijeta koji se prvi puta koristi u svijetu mirisa: Rangoon Creeper. Ovaj cvijet otkriven je u južnoj Indiji, a utjelovljuje koncept i ime mirisa jer mijenja boje, od bijele u početku koja prelazi u ružičastu te na kraju u crvenu boju, kada procvjeta. Bočica mirisa zbog svoje nježne boje pomalo ima retro izgled. Lakirana je i podsjeća na porculan. Nježno ružičaste nijanse sjenčaju lakiranu bočicu, a Gucci logo se nalazi u izrezbarenom i uokvirenom pravokutniku. Miris dolazi u bočicama od 30, 50 i 100 ml. Cijene su 539, 749 i 979 kuna.

Gucci


Ma.D.
Foto: PR
Objavljeno: 19.08.2017. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p