VIJESTI

Novi miris zime

Mirisna poslastica s potpisom Viktora & Rolfa

Možda su se godišnja doma pomiješala, ali nama vrijeme miriše na zimu. Već odavno smo spremili ljetne parfeme i vrijeme je za jače, zagasite i smirene note, istovremeno pozitive i svježe.
 
Viktor & Rolf, čarobnjaci dizajna konceptualne mode, svojim inovacijama oduvijek ruše konvencije. Smisao dizajnerskog dvojca Viktor & Rolf za kreiranje profinjenih i modernih odjevnih predmeta duboko je ukorijenjena u klasicističku modu sa svim njezinim strogim pravilima, od odabira tkanina, strukturiranosti do krojenja po mjeri. Na istom su tragu osmislili i inovativni parfem koji obara s nogu - ne samo svojim nazivom ili oblikom bočice - već zato jer predstavlja istinski klasik.
 
Flowerbomb je cvjetna eksplozija, rapsodija cvijeća koja može učiniti da se sve doima pozitivnijim. Nakon nanošenja, očaravajuće note parfema smjesta razbuđuju vaša najdublja osjetila, pružajući vam utisak da živite u vlastitom tajnom vrtu, miljama daleko od okrutne stvarnosti. Sada u novom izdanju, Flowerbomb daje život sjajnoj, metalnoj, cvjetnoj pahulji koja nježno obavija bočicu.
Objavljeno: 02.11.2014. u 10:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p