VIJESTI

Novi senzualni mirisi za žene

Women'secret toaletne vode odsad dostupne i u Hrvatskoj

Women'secret, poznati španjolski modni brand, ove jeseni odlučio je zaplivati nekim drugim vodama te svojim poklonicama ponuditi neodoljive toaletne vode, koje se od danas u Hrvatskoj mogu pronaći u svim boljim parfumerijama i drogerijama. Brand je osmislio 4 mirisa koji će odgovarati potrebama svih žena i na taj način im ponudio sve ono za čime tragaju: senzualnost, stil, zabavu te osjećaj ugode.


Prvi miris, koji će učiniti ženu atraktivnom i senzualnom te razviti osjećaj ugode u vlastitoj koži u svakom trenutku dana i noći, jest optimistična i vesela toaletna voda Women'secret eau de toilette, koja dolazi u liniji s deo sprayjem i losionom za tijelo. Ona sadrži mirisne note jabuke, crvene mandarine, grejpa, božura, jasmina, žute frezije te tikovine i drva pamuka.


Garden je prvi miris iz W'EAU linije te uključuje mirisne note citrusa s akordima ambre.


Drugi iz linije W'EAU je Sunset, moderan i elegantan miris mladenačke svježine. Sadrži mirisne note limuna, mandarine, tropskog voća, jasmina, ljiljana te ambre, cedrovine i sandalovine.


Posljednji, ali ne i najmanje bitan, jest Sea miris, diskretnije i dnevne arome. Sadrži citrusne note na vodenoj osnovi te note mandarine, đurđice i mošusa.


Fokus sva tri mirisa iz W'EAU linije stavljen je na svježe i vodenaste arome te je sugeriran igrom riječi u samom imenu, kao i oblikom bočice koja podsjeća na riječnu stijenu. Sve navedene mirise moguće je nabaviti po uistinu pristupačnim cijenama u svim bolje opremljenim parfumerijama i drogerijama.

H.B.

Photo: Women'secret

Objavljeno: 08.09.2011. u 14:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p