VIJESTI

Novi trend šišanja vrhova bez kraćenja dužine

Hair dusting tehnika
hair dusting
Š
išanje vrhova bez da skratite dužinu cijele kose zvuči kao znanstvena fantastika jer znamo koliko puta nam se dogodilo da dođemo kod frizera i kažemo da nam ošiša samo vrhove, a iz salona izađemo bez pola kose. Hair dusting je stara metoda šišanja koja će vam omogućiti obnovu vrhova, bez kraćenja dužine, a sada je ponovno u trendu.

Ako želite da vaša kosa bude zdrava, lijepa i njegovana morate s vremena na vrijeme šišati vrhove, ali i sami znate da klasičnim šišanjem gubite na dužini i taman kada vam je dosegla željenu dužinu, morate je skratiti. Hladno vrijeme, bojenje, stiliziranje vrućim uređajima i različiti drugi vanjski i unutarnji utjecaji, uništavaju vašu kosu i jednostavno ne možete izbjeći kraćenje ispucalih vrhova.

hair dusting
Hair dusting odlična je tehnika koja vam može biti vrlo korisna jer se njom ne krate vrhovi od samog dna kose, nego se režu oni oštećeni na svim dužinama. Ova tehnika nije novost i već se desetljećima koristi za osvježenje kose, a neki frizeri, osim škara, za takvo kraćenje vrhova koriste žilete ili vatru. Usprkos tome što ova tehnika nije inovacija, sada je ponovno došla u fokus na društvene mreže i nadamo se da će je saloni početi prakticirati jer iako je za klijente jako praktična, frizerima iziskuje puno vremena i preciznosti. 

T.K.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 23.01.2017. u 10:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p