VIJESTI

Novi webshop oduševit će sve ljubiteljice make upa

Do najdražih kistova s nekoliko klikova
Popularni beauty brend Noelle, prepoznatljiv po bogatoj paleti make up kistova, privlačnom dizajnu i odličnoj kvaliteti za novu sezonu predstavlja novitete koji će oduševiti sve make up obožavateljice: novi webshop i novi vizualni identitet brenda.

Uvijek u korak s najnovijim trendovima, Noelle želi biti dostupan jednostavno i brzo, putem online trgovine koja nudi potpuno novu paletu proizvoda. Nakon što se pozicionirao na tržištu make up setovima različitih namjena i dizajna, poput onoga za konturiranje, putnog izdanja kistova, unicorn i rose gold setova, Noelle je odlučio ponuditi raskošnu lepezu pojedinačnih kistova za nanošenje svih vrsta make upa. 


Novu paletu proizvoda prati i novi dizajn za koji je kao inspiracija poslužila tema pastelni candyland. Dugine boje u nježnim, pastelnim nijansama i moderan dizajn kistova osnovne su značajke nove Noelle linije. Redizajnirani pojedinačni kistovi u nekoliko boja, osim što su stvoreni za profesionalno šminkanje bez pogreške, mogu se slagati u setove po želji. 

Sve ljubiteljice make upa znaju koliko je važno imati pravi accessorize, ali i pohraniti ga na sigurno od vanjskih utjecaja i prašine. Zato Noelle u ponudi ima i odgovarajući etui za kistove, ovalnog oblika, izrađen od umjetne kože u pastelnim nijansama koji se može jednostavno odložiti na polici, ali i nositi na putovanjima. 

Tvornica jedinstvenih make up kistova i šarenih setova povodom novog vizualnog identiteta i ponude, predstavlja i kampanju koju potpisuje fotografkinja Jelena Balić. U ulozi modela je Leonarda Zeba, a za make up je zaslužna make up artistica Dajana Pajkić. Frizuru je radio Mijo Majhen, a vizuali savršeno prenose novu priču brenda Noelle koji je kroz godine postao neizostavan detalj svih kozmetičkih torbica. Novi asortiman, koji je već sada dostupan u odabranim BIPA drogerijama, a uskoro u cijelom BIPA lancu od danas je spreman i na putovanje do svih adresa u Hrvatskoj putem online shoppinga. 

Objavljeno: 21.05.2018. u 09:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p