VIJESTI

Novo izdanje popularnog ruža

Rouge Edition Souffle de Velvet
Rouge Edition Souffle de VelvetOtkako se pojavio na beauty sceni, Bourjois Rouge Edition Velvet osvojio je kozmetičke torbice beauty ljubiteljica diljem svijeta. A sad nam je stigao Rouge Edition Souffle de Velvet – ruž koji donosi veo matirane boje, a usne izgledaju kao zarumenjene.

Elegantan i diskretan, novo izdanje popularnog ruža donosi novi i sjajni mat efekt na usnama – mat kojeg nikad nije bilo lakše nositi. Rouse Edition Souffle de Velvet nikad nije birao između boje i ugodnosti na usnama. Obogaćen je česticama koje čuvaju vlagu, a njegova baršunasta formula pruža mekan i lagan osjećaj do 10 sati. Ugodno ga je nositi, kao i balzam za usne. Zahvaljujući laganoj i svilenkastoj teksturi usne nose fin i gladak veo te stvara osjećaj golih usana.

S laganim mirisom borovnice i ljubičice, njegova posebna hibridna tekstura nudi mat, ali istovremeno i sjajnu boju do 10 sati. Nježan i svjež make up rezultat, a usne su ujedno i savršeno naglašene. Kolekcija se sastoji od osam svježih nijansi, od ružičaste do boje šljive, od narančaste do karamelne nijanse. Ledena, matirana bočica prikazuje boju kakva će biti na usnama, a ruž možete kupiti po cijeni od 99 kn. U galeriji pogledajte cijelu kolekciju i nijanse ruževa.
Objavljeno: 22.08.2016. u 10:39

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p