VIJESTI

Novosti iz Chanelove dekorative za nezaboravno ljeto

Veseli nas nova make up kolekcija iz Chanel Beautyja
Da su jarke boje odlične za naglasiti vašu prirodnu ljepotu, filozofija je kojom se ove sezone vode make up stručnjaci iz Chanela, koji su netom predstavili novu ljetnu kolekciju inspiriranu leptirom, L'Été Papillon de Chanel.

Iako na čelu kreativnog tima Chanel Beautyja više ne sjedi Peter Phillips, novo vodstvo svejedno je uspjelo izvući maksimum iz novih dekorativnih proizvoda, stavljajući naglasak na intenzitet boja i već provjerenu kvalitetu i vodeći se očaravajućim bojama leptirovih krila.

Ako ste ovog ljeta spremne napustiti vlastitu zonu komfora i poigrati se intenzivnim pigmentima, ova kolekcija je kao stvorena za vas. L'Été Papillon de Chanel sa sobom nosi jaku vibru 80-ih, i to ponajprije zahvaljujući smjelim kombinacijama udarnih boja, kao što su azurno i električno plava, smaragdno-zelena te vruća boja fuksije.

Ova make up linija naglasak je stavila na oči, usne i nokte, a u njoj ćete pronaći sjenila u olovci u šest novih boja, vodootporne maskare u genijalnih pet nijansi, vodootporni tuš za oči, ruževe Coco Shine u dva pinky tona te popularna Levres Scintillantes sjajila u tri tomantične nijanse.

Šlag na kraju svake Chanelove kolekcije jest Le Vernis, kultni lakovi za nokte u novim, limitiranim tonovima Azure, Bel-Argus i Lilis.


H.B.
Photo: Chanel

Objavljeno: 27.03.2013. u 18:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p