VIJESTI

Odličan izum koji će čuvati vaš BeautyBlender

Blenderelle čuva spužvice od bakterija

blenderelle
Z
a BeautyBlender zaista možemo reći da je postao Sveti gral što se tiče alata za nanošenje make upa, ali ima jednu manu. Za vrijeme sušenja izložen je zraku u kojem se nalaze različite bakterije i virusi, ali Blenderelle je izum koji je doskočio i tom problemu.

S obzirom na to da se ova čarobna spužvica prije svake upotrebe treba smočiti, preporučljivo ju je sušiti na otvorenom kako bi iz nje izašla sva vlaga, a tako izložena pravi je magnet za bakterije. Osim ovog problema, mana joj je i nošenje na put jer ne možete je vlažnu staviti u kozmetički torbicu. Blenderelle je izumio brend NYC Designed koji se bavi lansiranjem raznovrsnih inovacija, a ovoga puta to je vrlo praktičan spremnik u kojem možete čuvati svoj BeutyBlender.

blenderelle
Ova plastična kućica u obliku je kapljice baš poput popularne spužvice i rupičasta je kako bi se mogla pravilno sušiti, a opet je štiti od bakterija i prljavštine. Time će omogućiti da vaš omiljeni alat za nanošenje pudera dulje traje jer ga nećete toliko česti morati prati s agresivnim sredstvima poput sapuna. Ovaj praktičan izum dolazi u dvije boje metalik ružičastoj i biserno zlatnoj, a može se kupiti po cijeni od $14. Pogledajte video i doznajte kako funkcionira Blenderelle na kojem će vam vaš BeautyBlender biti zahvalan.

T.K.
Foto: PR

Objavljeno: 06.02.2017. u 12:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p