VIJESTI

Odlična vijest za sve ovisnice o M.A.C. kozmetici

Novi program vjernosti s odličnim povlasticama
 
M.A.C.Obožavateljice M.A.C. kozmetike najčešće u rekordnom roku kupe sve proizvode iz limitiranih kolekcija te su jedne od najvjernijih u kozmetičkom svijetu. M.A.C. im se napokon odužio te pokreće program vjernosti.
 
M.A.C. Select bit će naziv novog programa u kojem će se povlastice temeljiti na tome koliko se potroši, a odmah nakon prijave obožavateljice će postati dio programa koji se naziva Seduced. Za sada je taj program dostupan samo za Sjedinjene Američke Države, a obožavateljice će dobiti ekskluzivan pristup limitiranim edicijama, uzorcima, besplatnoj dostavi, a čak će dobiti i besplatan godišnji poklon. Druga razina u programu vjernosti je Devoted i njoj se može pristupiti kada se potroši najmanje 150 dolara godišnje, a najprestižnija razina je Obsessed do koje se može doći potrošnjom 500 dolara godišnje. 
 
U Hrvatskoj je za sada dostupan program Back-to-M.A.C. koji omogućuje kupcima da zamjene šest potrošenih proizvoda za jedan M.A.C. ruž, a s obzirom na veliki interes za M.A.C. u Hrvatskoj nadamo se da će kod nas uskoro biti dostupan i novi program vjernosti. 
 
T.F. 
Foto: PR
Objavljeno: 04.02.2016. u 11:57
Tagovi: Make up, kozmetika, M.A.C

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p