VIJESTI

Odlični popusti i super nagrade!

Za kupnju Schwarzkopf, Syoss, Fa ili Vademecum proizvoda ostvarite odlične popuste i mogućnost da osvojite super nagrade!  

Kupite bilo koji Schwarzkopf, Syoss, Fa ili Vademecum proizvod tijekom veljače, prijavite se SMS-om na 60221 ili na web stranici www.tvojstiltvojgrad.hr i osvojite vrijedne nagrade!

 
Svaki dan 10 Schwarzkopf poklon paketa, svaki tjedan 40 profesionalnih Bosch sušila za kosu, a na kraju mjeseca možete osvojiti i vaučer za nagradno putovanje u grad po vašem izboru!

Oduvijek sanjate o putovanju na drugi kraj svijeta?  Imate svoj grad iz snova? Želite pobjeći iz svakodnevnice? Što čekate?
 

Putovanje vam nikad nije bilo bliže. Požurite u najbližu trgovinu po vaš omiljeni Schwarzkopf, Syoss, Fa ili Vademecum proizvod, prijavite se SMS-om ili na web stranici www.tvojstiltvojgrad.hr i osvojite vrijedne nagrade. Uz glavnu nagradu - putovanje u grad po vašem izboru, pripremili smo i dnevne i tjedne nagrade. Svaki dan dijelimo 10 Schwarzkopf poklon paketa i svaki tjedan jedno Bosch sušilo za kosu.
 
Ukoliko niste sigurni koji grad želite posjetiti, pripremili smo vam kviz na našoj web stranici www.tvojstiltvojgrad.hr. Odigrajte ga i neka vaš stil odredi vaš idealni grad!
  
 
Ukoliko ste romantičar u duši, obožavate haljine i uvijek ste elegantni, Pariz je grad koji trebate obavezno posjetiti. Ukoliko ste dinamična osoba, temperamentnog duha i volite uzbudljiva putovanja definitivno trebate posjetiti Barcelonu. Ukoliko ste ritmični i zanosni Havana je definitivno grad za Vas! Pomoću kviza na našoj web stranici otkrijte koja metropola je za vas idealna. SMS poruku sadržaja HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kucni broj, poštanski broj i mjesto) pošalji na 60221 (2,40 kn/SMS). Obavezno sačuvajte račun proizvoda jer ćete ga prilikom preuzimanja nagradne igre trebati predočiti.

Nagradna igra je već krenula i traje do kraja veljače, zato kupite bilo koji Schwarzkopf, Syoss, Fa ili Vademecum proizvod i prijavite se odmah! Dobitnici nagradne igre biti će objavljeni na našoj web stranici na kraju svakog tjedna, a finalni dobitnik putovanja biti će objavljen nakon završetka nagradne igre.
 
Više informacija o nagradnoj igri pronađite na www.tvojstiltvojgrad.hr. Organizator nagradne igre je Henkel Croatia d.o.o.
 
 
Foto: PR
 

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p