VIJESTI

Olivia Palermo sa suprugom snimila kampanju

Popularni dvojac surađuje sa luksuznim brandom La Mer
 Olivia palermo
 
Poznati luksuzni kozmetički brand La Mer ima nova zaštitna lica. Prelijepa Olivia Palermo i njezin suprug, model Johannesa Huebla, dosad su snimili mnoge zajedničke kampanje, a suradnja s prestižnom kozmetičkom kompanijom La Mer još je jedan u nizu uspješnih projekata ovog popularnog dvojca.

Kozmetika La Mer slavu je stekla svojim kultnim proizvodom Creme de La Mer koju je osmislio i popularizirao Dr. Max Huber kako bi zaliječio vlastitu kožu koja je nastradala u laboratorijskom eksperimentu. Danas La Mer kozmetika ima gotovo kultni status i koriste je mnogi vizažisti slavnih dama čija koža uvijek izgleda mladoliko i njegovano.
  
la mer
 
Olivia i Johannes su angažirani u kampanji Illuminating Moments kojoj je cilj promovirati novi proizvod ovog luksuznog asortimana. Radi se o gelu za okoloočno područje naziva The Illuminating Eye Gel.

Osnovna funkcija novoga proizvoda je instantno posvijetliti, probuditi i otvoriti okoloočno područje ekstraktom algi bogatim vitaminima i mineralima, dok antioksidativno djelovanje aktivnih sastojaka u gelu ima zadaću zaštititi kožu od znakova starenja.

 Jelena Skendžić
Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 18.01.2015. u 12:07

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p