VIJESTI

Omiljeni dućan brojnih beauty blogerica sada u Hrvatskoj

Kiehl's nam sutra stiže u Hrvatsku
kiehls
 
Kiehls, jedan od najdugovječnijih beauty brendova, od sutra svoja vrata u zagrebačkom Arena centru službeno otvara svim zaljubljenicama u preparativnu kozmetiku, a mi smo vam povodom proširenja kozmetičkog asortimana dostupnog na hrvatskim policama pripremili popis Kiehl'sovih najprodavanijih proizvoda.

Originalni Kiehl'sov dućan, koji i danas postoji na uglu Treće avenije i Trinaeste ulice na Manhattanu, isprva je bio ljekarna u kojoj je John Kiehl prodavao recepture poput masti i ljekovitih čajeva razvijenih na temelju starih botaničkih recepata još sredinom 19. stoljeća, a danas ovi dućani u moderniziranom obliku i prilagođeni modernoj ženi postoje diljem svijeta. Od sutra, 06. 11., u njima ćemo moći uživati i mi.

Za Johna Kiehla uskoro je počeo raditi Irving A. Morse koji je ubrzo i otkupio tvrtku od umirovljenog g. Kiehla, održavši renomirano ime, a u duhu Morse obitelji Kiehl's se razvijao i dalje postavši planetarno popularnim brendom. Obzirom da su Kiehlsovi proizvodi apsolutni must-have proizvod u kupaonskom ormariću svake obožavateljice kozmetike, čemu svjedoči činjenica da nema beauty blogerice i Youtuberice koja ih svojedobno nije nahvalila, u nastavku pogledajte za kojim bestseller proizvodima mi žudimo.

J.S.
Foto: Pinterest, PR

Objavljeno: 05.11.2015. u 12:43

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p