VIJESTI

Omiljeni make up proizvodi Agyness Deyn

Koje proizvode obožava poznata manekenka?

Na svom zajedničkom blogu naag.com, kojeg piše s prijateljicom Fionom Byrne, jedan od najpoznatijih modela današnjice, Aggy Deyn otkrila je svoje omiljene kozmetičke proizvode. Aggy je od svog proboja na modnu scenu poznata upravo po zanimljivom modnom izričaju, a s vremenom je ponijela i krunu trendsetterice zbog svog utjecaja na streetsyle.

 

Njen omiljeni lak za nokte je NARS Versailles (oko 100 kuna) za kojeg kaže da pristaje svim tonovima kože, a boja između pijeska i sunca ima i opalni odsjaj. Usne maže ružem u nijansi Ruby Woo od Maca (oko 100 kuna) o kojem kaže: „Od Londona preko Dublina do New Yorka sanjam samo o jednom ružu za usne. Osvojila me pin-up crvena i dobra tekstura."Njen omiljeni korektor je Tinted Eye Brightener od Bobbi Brown (230 kn), za kojeg tvrdi kako briše i najmanje tragove partijanja napornih letova i poslova koji s godinama ostavljaju sve dublje tragove. Svoje tijelo njeguje Originsovim Calm To Your Senses losionom (160 kn) koji osvježava, hrani i daje sjaj koži. „Ne minutama, već satima." kaže Aggy.

Bila platinasta plavuša ili crnka, Aggy je vjerna Aveda liniji za oštećenu kosu (cijena proizvoda od oko 150 kn na više). „Blajhana kosa izgleda super, ali je jako suha i lako postane slamnata. Ovi proizvodi mi nahrane kosu bez da je slijepe ili učine teškom." Mala tajna koju je otkrila je da ima problema s valovitošću kose. Zato koristi proizvod protiv elektriciteta u kosu brenda Living Proof.

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 27.06.2010. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p