VIJESTI

Omiljeni proizvodi Florence Welch

Što karizmatična pjevačica nosi u torbici?

Prekrasna i talentirana Florence Welch više puta nas je osvojila svojim odjevnim kombinacijama, ali i dosljednim održavanjem crvene kose i blijedog tena. Pošto znamo koliko jedan takav look iziskuje truda, ali i pažnje, Florence je uvijek plijenila naše poglede, a sada je otkrila i nekoliko tajni zahvaljujući kojima uvijek izgleda zanosno.

Florence koristi Kiehl's Super Fluid sa zaštitnim faktorom 40, zahvaljujući kojem njena put ostaje savršeno blijeda. Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief joj je najdraža krema: „Ona savršeno hdiratizira čak i  u avionu."


Omiljena sjenila su joj hu Uemura, i to nijanse M813 (bež) i IR911 (bijela), a omiljeni ruž joj je YSL Rouge Pur Couture u nijansi Rouge Feu. „I na pozornici i tijekom dana ja sam djevojka koja se drži crvenog ruža i pudera, a YSL ruževi su fantastični. Čak su u jedan primjerak ugravirali moje ime!"


Od pudera Florence koristi kompaktni DiorSkin, a najdraži lakovi za nokte su joj Chanel Gondola i Rimmel Spice Romance: „Spice Romance pristaje uz sve, a Gondola je najljepša zimska nijansa koja postoji."


Svoju crvenu grivu Florence njeguje Bumble and Bumble šamponom i regeneratorom, ali i kultnim Moroccan uljnim tretmanom koji daje kosi sjaj i kontrolira nestašne vlasi.

Ako ste se ikad pitali kako Florence miriše, odgovor je: na Guccijevu Floru i Love, Chloe kuće Chloe.

Kada su u pitanju beauty ikone, Florence ima samo jednu. Riječ je o Karen Elson. „Ona je takva ljepotica. Žena iz snova. Ona jednostavno zrači, a ima i doličan vintage ukus." objasnila je Florence.

 

B.K.

 

 

Objavljeno: 23.06.2011. u 09:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p