VIJESTI

Omiljeni proizvodi Gwyneth Paltrow

Što se krije u njenoj kozmetičkoj torbici?

Gwyneth Paltrow poznata je po svojoj ljubavi prema organskim, prirodnim i bio proizvodima i po pravilu „manje je više". Iako na svojoj stranici Goop promovira uglavnom takve artikle, u kozmetičkoj torbici zaštitnog lica kompanije Estee Lauder, nađe se i pokoji uljez koji nema mnogo veze s njenom bio filozofijom.

Omiljena maskara joj je Estee Lauder Lash XL Maximum Length koju je otkrila sasvim slučajno. Naime, upravo tu maskaru je dobila u promotivnom paketu kuće Estee Lauder kada je postala njeno zaštitno lice i odmah ju je svrstala među svoje omiljene. Sonya Dakar kremu za lice sa zmijskim otrovom koristi jer navodno ima isti učinak kao i botox, ali nama se čini kako Gwinnie i dalje rado poseže za iglom s tom magičnom supstancom.

„Ona je obrok za moje lice!" tim riječima je Gwyneth opisala masku za lice Dr. Alkaitis. Nakon što je nahrani maskom, nanese Dr. Hauschka kremu s ekstraktima ruže čija prirodna ulja oporavljaju kožu od svakodnevnog stresa.

Omiljeni ruževi su joj oni brenda Bobbi Brown, a najviše preferira kremastu teksturu i nijansu Italian Rose. Poznata po prirodnom looku, Gwyneth je velika obožavateljica bronzera, a najomiljeniji joj je Estee Lauder Bronze Goddess.

B.K.

Objavljeno: 19.04.2011. u 19:32

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p