VIJESTI

Ona je ikona stila. Ona je nova ambasadorica YSL za make up

Očaravajući talent i izvor nadahnuća
Zoe
N
ajpoznatiji je svjetski modni časopisi redovito opisuju kao osobu s urođenim osjećajem za stil te je naprosto obožavaju, jer krši modna pravila i načinom odijevanja izražava svoju osobnost. Zbog neopterećenog stila prožetog daškom suvremenog glamura stekla je mnogobrojne obožavateljice, koje vjerno prate njezine objave na Instagramu. Ona je Zoë Kravitz.
 
YSL Beauté iznimno je ponosan što ovoj mladoj glumici i glazbenici može poželjeti dobrodošlicu u obitelj YSL-ovih globalnih ambasadorica za make up. Kao YSL-ova muza, Zoë je već otprije prisutna na američkim društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije s cool make upom i savjete o stilu za aktivne mlade žene. Sudjeluje i u projektu YSL Beautéa Before the Light, koji predstavlja nepoznate talentirane glazbenike i glazbenice iz svih dijelova svijeta. Zoë im pomaže da zablistaju na pozornici i izraze svoju osobnost uz čarobnu moć make upa.

Zoe
 
Od trenutka kada je debitirala na malim ekranima, časopis Variety u više ju je navrata istaknuo kao jednu od najperspektivnijih glumica. Njezina glumačka izvedba u hit miniseriji „Velike male laži“ televizijskog programa HBO oduševljava mnogobrojnu publiku širom svijeta. Ona je zvijezda čije vrijeme tek dolazi… čim se pojavi na ekranu, svi su pogledi upereni u nju. Zoë ima očaravajući talent i pravi je izvor nadahnuća. Ona je autentična umjetnica koja u svakom segmentu života hrabro i samopouzdano izražava svoje pravo ja. Promotivne aktivnosti vezane uz Tatouage Couture, prvu u nizu inovativnih kampanja sa Zoë u glavnoj ulozi, započinju početkom 2018. Ona je osoba koja savršeno utjelovljuje inovativno i buntovno nasljeđe predvodnika stila, kuće YSL.
 
„YSL Beauté jedan je od mojih najomiljenijih brendova. Njegov neodoljivi spoj sofisticiranog šika i 'sirovijih' elemenata daje mi predivnu slobodu da se izrazim kroz modu i ljepotu. Oduvijek me asocira na opuštenu autentičnost, prožetu odvažnom snagom i neustrašivošću. Jako sam uzbuđena zbog suradnje s ovom legendarnom modnom i kozmetičkom kućom.“, rekla je Zoë.


Foto: PR
Objavljeno: 22.08.2017. u 09:53

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p