VIJESTI

Organska kozmetika koja zaslužuje vašu pažnju

Volimo MÁDARA kozmetiku
madara
   
MÁDARA kozmetika odnedavno je dostupna u Hrvatskoj i u njezine smo se proizvode potpuno zaljubili. Radi se o kozmetici utemeljenoj na principima organske, ekološki prihvatljive i zdrave kozmetike sa sigurnim sastojcima.
  
MÁDARA kozmetika dolazi iz Latvije – jedne od tri Baltičke zemlje kraj Baltičkog mora. Njihove su se biljke prilagodile preživljavanju u oštrim sjevernim uvjetima i upijaju sunce kad god se pojavi. Za vrijeme kratkih sjevernih ljeta biljke usmjeravaju svu svoju energiju na kratak period cvata. Na taj način akumuliraju jedinstvenu količinu aktivnih sastojaka. Zbog toga je MÁDARA kozmetika posebno moćna i učinkovita, jer su sadrži ekstrakte baltičkog bilja kao osnovu.
madaraMÁDARA asortiman ima linije za njegu lica i tijela, kose te specijalizirane dječje kao i anti-age proizvode, a zastupljeni su i proizvodi dizajnirani za različite karakteristike kože i kose - sve od suhe do izrazito masne, svatko će u nekoj liniji brenda MÁDARA pronaći idealan proizvod za sebe. Naše preporuke pogledajte u webshopu.
 
Jelena Skendžić
Foto: PR Madara
Objavljeno: 21.10.2015. u 12:07

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p