VIJESTI

Ostvarite odlične popuste na svoju najdražu kozmetiku

Dani otvorenih vrata u Martimexu!
Martimex Dani otvorenih vrata 
Najljepši i najmirisniji dio grada otvara svoja vrata ovog četvrtka, petka i subote od 25. do 27. Kolovoza. Parfumerije Martimex pozivaju vas na dane otvorenih vrata! Iskoristite odlične popuste na SAV ASORTIMAN (od 10-50%)!

Zagrebačka parfumerija Martimex idealan je saveznik u ljepoti i njezi jer se na jednom mjestu nalazi se i dekorativna i preparativna kozmetika renomiranih vrhunskih kozmetičkih brandova.

Parfumerije Martimex ekskluzivne su parfumerije koje već dugi niz godina pružaju svojim kupcima vrhunske proizvode i usluge. U kreiranju svojeg asortimana, orijentirane su na ponudu selektivnih proizvoda, ekskluzivnih parfema, dekorativnih proizvoda i preparata za njegu lica i tijela.

Martimex Dani otvorenih vrata
Parfumerije Martimex svoju uslugu prilagođavaju svakom kupcu. Individualnim pristupom i kvalitetom usluge diferenciraju se od konkurencije. Osim savjeta i preporuka za korištenje preparativnih proizvoda, stalno se organiziraju promocije određenih marki, kako bi kupci na taj način mogli lakše odabrati prikladne proizvode.

Osim u parfumerijama Martimex, popust se odnosi i na asortiman butika Furla u Teslinoj 13. Popis poslovnica potražite ovdje.

Martimex Dani otvorenih vrata
Foto: PR
Objavljeno: 25.08.2016. u 09:00
Tagovi: Martimex, kozmetika

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p