VIJESTI

Osuđujete li Kim Kardashian zbog ove izjave?

Poznata starleta posve iskreno o trudnoći
kim kardashian
 
Kim Kardashian poznata je po nesmotrenim izjavama, no posljednja u nizu mogla bi na lijepu starletu navući bijes mase. Naime, suprotno hvalospjevima i lovorikama kojima žene obično opisuju 9 mjeseci blaženstva, Kim je vrlo otvoreno izjavila kako je trudnoća najgore iskustvo njezinog života.

34-godišnja reality zvijezda očekuje svoje drugo dijete u prosincu, a nedavnom je izjavom uspjela razbiti jedan od najtvrdokornijih tabua - onaj o blaženoj trudnoći. Otvorena i iskrena, Kim je u dvije rečenice uspjela razbjesniti fanove:

"Nisam sigurna kakva su tuđa iskustva, no zbog konstantnog oticanja, bolnih križa i činjenice da mi najednom ništa ne pristaje, jednostavno se ne osjećam kao da sam u vlastitoj koži. Ne osjećam se seksi i nesigurnija sam nego ikada prije. Dva mjeseca nakon poroda praktički nosite pelene", istaknula je na sebi svojstven način u izjavi za medije.

Zaključivši na kraju da je trudnoća zanemarivi dio sreće koju za roditelje čine djeca, izgleda da ipak nisu svi bili toliko suosjećajni s njezinom izjavom. Argumenti koji su sugerirali da brojne žene diljem svijeta ne mogu ostati trudne, premda bi to htjele, popraćeni su uvredama na račun starlete koja je samo iskreno progotovrila o vlastitom iskustvu trudnoće. Pitamo vas - nema li na to pravo? Kao i uvijek, stara narodna da je 'žena ženi vuk' pokazala se istinitom.

J.S.
Foto: instagram

Objavljeno: 06.10.2015. u 10:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p