VIJESTI

Otkrivamo omiljene proizvode Kate Moss

Što poznati model krije u svojoj torbici?

Kate Moss je model, dizajnerica i modna ikona te definitivno jedna od žena koja je obilježila kraj prošlog i početak ovog stoljeća. Usprkos burnom životu i dalje osvaja svojim izgledom, pogotovo kad se pojavi na crvenom tepihu. Kate zna kako izgledati dobro, a otkrila jer i svoje omiljene proizvode- od maskare do parfema.

Omiljeni parfem joj je Bluebell eau de toilette britanske parfemske kuće Penhaligons koji miriše na ružu i ljiljan. Baza je začinska i pomalo iznenađujuća, baš u stilu Kate Moss. Fantastično guste trepavice Kate postiže pomoću Rimmelove Volume Flash maskare.

Ten održava zdravim i čistim pomoću Blissovog Pore Perfecting Face Polisha. Ovaj proizvod uklanja mrtve stanice kože i čisti pore ostavljajući samo blistav ten. Sitne nepravilnosti koje ostanu nakon čišćenja prikriva Laura Mercier Secret Camouflage korektorom.

Iako mnogi ne preferiraju izgled kose Kate Moss, ona situaciju nakon zahtjevnih snimanja spašava Kerastaseovim Reflection Bain Mirrorom koji oštećenoj kosi vraća sjaj i sprečava elektriziranje. Omiljeno Kateino sjajilo je Lip Plump Gloss brenda Lip Fusion koje daje volumen i laganu boju usnama.

Stila Sun Gel Body brine se za lažnu preplanulost kada je to potrebno, a nakon svih ludih tuluma i egzotičnih snimanja Kate se mora i opustiti, zar ne? Tada zapali svijeću brend Dyptique i sprema se za nove poslovne izazove i celebrity partye.

izvor: Elle

Objavljeno: 24.01.2011. u 19:53
Tagovi: Kate Moss, Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p