VIJESTI

Otkrivamo tajno oružje vizažističkog kovčega

Postignite svježi pogled uz ovaj jednostavni trik poznate vizažistice
beauty 
Bež eyeliner, highlighter u unutrašnjem kutu oka, uvijanje trepavica - svi ovi sasvjeti sjajni su za posjetljivanje i otvaranje pogleda, no ipak nedostaje jedna bitna stvar. Ako su vam oči umorne i krvave, čitav dućan kozmetike neće vam pomoći da vam pogled bude svjež, odmoren i živahan.

Srećom, svjetski poznata celebrity vizažistica i vlasnica istoimenog branda, Sonia Kashuk, otkrila nam je vrlo jednostavnu, no dobro čuvanu tajnu profesionalnog vizažističkog kovčega: za stvaranje dojma blistavih i razbuđenih očiju trebaju vam - kapi za oči.
 
eyes
No, umjesto da svoje šminkanje započinjete korištenjem kapi, Sonia predlaže da vam ovo bude posljednji korak u šminkanju:

“Žene koje šminkam najčešće imaju vrlo osjetljive oči koje se lako iritiraju u procesu šminkanja, primjerice kad se povlači eyeliner ili stavlja maskara, pa su kapi za oči sjajan način da smirimo iritirane oči i vratimo im odmoran izgled.”
 
eyes
Sonia predlaže da se kapi apliciraju oprezno kako ne bi uništio naneseni make up na očima:
“Zabacite glavu i u vanjski kut oka stavite kapljicu proizvoda kako bi se otkrotrljala i rasporedila po cijelom oku jer kapanje u unutrašnji kut najčešće završi curenjem proizvoda iz oka.”

Bonus trik s kapima za oči je uspješan u borbi protiv crvenila od prištića. Kapi za oči obično sadrže tvar tetrahydrozoline hydrochloride pa ne djeluju samo na crvenilo očiju već uspješno reduciraju i crvenilo na licu. Dakle, ako vas muči crvenilo od prištića koje ne prolazi, utapkajte na to mjesto malu količinu kapi za oči i kroz nekoliko minuta ono bi se trebalo velikim dijelom povući.

J. S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 12.03.2015. u 12:15
Tagovi: beauty, beauty trik

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p