VIJESTI

Otkrivena je tajna savršeno oblikovanih obrva

HD Brows tretmani odsad dostupni i u Hrvatskoj
Obrve su u vizualnom smislu možda najbitniji dio lica jer, osim što ga uokviruju, čak 75% ekspresije lica ovisi o njima te slijedom toga njihov oblik i boja mogu maknuti čak i nekoliko godina s vašeg lica. Dosad ste vjerojatno koristile različite tehike kojima svaka žena pribjegava u borbi sa suvišnim dlačicama; bojanju ili čupanju voskom i pincetom, kao i njihovom oblikovanju iscrtavanjem ili sjenčanjem.


Ukoliko se još uvijek pitate koja je tajna savršeno oblikovanih obrva, na to pitanje idealan odgovor mogli bi vam dati HD brows tretmani, koje poznate osobe često prakticiraju, a odsad su dostupni i u Hrvatskoj i to zahvaljujući make up artistici Mariji Butković.

Nevažno dali su vam obrve nedefinirane zbog puno prirodnih dlačica ili ste ih u nekom periodu previše počupali, HD tretman ih može učiniti savršeno oblikovanima.Tretman obuhvaća sedam koraka, a ovisno o brzini dlačica, trebao bi se u prosjeku ponoviti svakih 4 do 5 tjedana.

Odmah nakon tretmana, dobiva se rezultat savršeno oblikovanih obrva, a do perfekcije je ponekad potrebno i nekoliko tretmana. Konačan oblik definiraju Vaše prirodne obrve, iako im u dogovoru sa stilistom možete promijeniti oblik i boju; ako želite blage ili oštre, tamne ili svijetlije obrve.

 

Cijena tretmana iznosi 300 kuna.

 

Photo: HD Brows


 

Objavljeno: 01.01.2012. u 16:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p