VIJESTI

Otvara se prva NYX Professional make up trgovina u Hrvatskoj!

Doznajte gdje i kada!

nyx
O
tvara se prvi hrvatski NYX Professional make up dućan! Pridruži nam se! Čekaju te brojna iznenađenja, dobar provod i NYX Cosmetics pokloni za prvih 500 kupaca!

NYX Professional make up dobio je ime po grčkoj božici, vladarici noći i simbolu ljepote i snage. Brend je poznat po visokoj kvaliteti, profesionalnom make upu i pristupačnim cijenama. Lider u industriji masovne kozmetike, NYX Professional make up definiran je izuzetnom kvalitetom proizvoda s visokom pigmentacijom i isplativosti.

nyx
Brend pruža niz klasičnih, sezonskih i potpuno trendi nijansi što ga čini neizostavnim dijelom kozmetičkih torbica svih ljubitelja ljepote i profesionalne šminke. Brand je svoje temelje izgradio na umjetničkom nadahnuću, počevši od samo jednog proizvoda i vizije. Sjedište NYX Professional make upa je u srcu Los Angelesa, a kao globalni brend je dostupan u više od 70 zemalja, više tisuća trgovina, beauty i fashion prodavaonicama, zasebnim te beauty supply prodavaonicama.

nyx

Zato, maku up junkie, isprazni svoju kozmetičku torbicu jer trebat će ti mjesta! NYX trgovina otvara se u Arena Centru u prizemlju, 15. listopada od 11 sati. Vidimo se!

Foto: PR

Objavljeno: 11.10.2016. u 08:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p