VIJESTI

Otvorena prva NYX Professional trgovina u Hrvatskoj!

Velik broj obožavatelja stigao na otvaranje

nyx arena centar

NYX Professional Make up, jedan od najutjecajnijih digitalnih brendova, otvorio je prvi samostalni dućan pod okriljem L'Oreala Adria, u Arena Centru u Zagrebu. Otvaranje je obilježio dug red posjetiteljica i zaljubljenica u kozmetiku koje su željele isprobati i kupiti NYX proizvode.

NYX Professional Make Up brend je poznat po visoko kvalitetnoj profesionalnoj šminki dostupnoj po pristupačnim cijenama. Glavne odlike brenda su proizvodi vrlo bogati pigmentima koji su postali nezaobilazni dio svake digitalno osviještene make up ovisnice.

nyx arena centar

nyx arena centar

Brojni profesionalni vizažisti upotrebom NYX profesionalne šminke u svojim digitalnim tutorialima potaknuli su nastajanje potpuno nove zajednice digitalnih šminkera. Društveni mediji su postali snažna NYX make up platforma koju danas prate vrlo utjecajni videoblogeri (vlogeri), instagrameri, zvijezde YouTubea i njihovi milijuni obožavatelja diljem svijeta.

nyx arena centar

nyx arena centar

Ovi (često) samouki vizažisti rado dijele svoju ljubav prema NYX profesionalnoj šminki, kako savjete tako i trikove, kao oblik samoizražavanja. Kao rezultat toga, NYX Professional Make up je postao jedan od najutjecajnijih brendova u online prostoru. Potrošačice u Hrvatskoj su veliki ljubitelji visoke kvalitete make upa, vrlo su digitalno osviještene i otvorene prema najnovijim svjetskim trendovima.

nyx arena centar

NYX Profesional Make up je globalni brand, sa sjedištem u Los Angelesu, dostupan u više od 70 zemalja i nalazi se u prostorima tisuća specijaliziranih beauty&fashion trgovaca, u samostalnim trgovinama i vele-trgovinama s profesionalnom kozmetičkom opremom. Od 2014. godine dio je grupe L'Oreal i od tada ubrzano raste na globalnoj razini.

nyx arena centar

Foto: PR
Objavljeno: 15.10.2016. u 17:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p