VIJESTI

Otvorena još jedna Kiehl's trgovina!

Treća trgovina u Hrvatskoj

kiehl's split

Kiehl’s Since 1851, legendarna njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose, 12. srpnja otvorila je svoja vrata i u Splitu. Nakon prve trgovine otvorene krajem prošle godine u Arena Centru Zagreb i druge trgovine u travnju ove godine u City Center one West, Kiehl's se seli na obalu, točnije u City Center one Split.

Kiehl’sovo klasično nasljeđe i posvećenost kupcu u srži su svakog proizvoda i usluge u 165. godine dugoj povijesti tvrtke, od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula, do unutarnjeg uređenja lokalnih dućana, sve je podređeno individualnim potrebama kupaca u lokalnim zajednicama. Ovaj cilj uvijek imamo na umu, poslužiti kupce u brižljivo uređenom, edukativnom prostoru dokazano učinkovitim proizvodima za njegu, u kojima uživaju naši vjerni kupci širom svijeta.

kiehl's split
 
U svim Kiehl’s prodavaonicama načela klasične ljekarne protkana su modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast počecima tvrtke u njujorškoj četvrti East Village. Već samim ulaskom u jedinstveni prostor posjetitelji bivaju uvučeni u dugu povijest i ekscentričan karakter tvrtke: posvuda se mogu vidjeti tragovi duge tradicije branda, uključujući fotografije originalne lokacije glavne trgovine u New Yorku, obitelji osnivača i ekspedicija pod Kiehl’sovim sponzorstvom. Povijesni elementi iznenađuju i oduševljavaju kupce, koji mogu vidjeti i Kiehl’sov poznati kostur Mr. Bones. Ne postoje dvije u potpunosti jednake trgovine, tako je i u slučaju dvije trgovine u Zagrebu te najnovije trgovine u Splitu, sve odišu Kiehl’sovom bogatom ljekarničkom tradicijom.

Nova Kiehl's trgovina prodajne veličine 48m2, lokalnoj će zajednici donijeti dašak originalne njujorške ljekarne.
 
kiehl's split
Uz brigu za prepoznatljivo uređenje prodajnog prostora, Kiehl’s Since 1851 ostaje vjeran svojem nasljeđu i u pogledu vrhunske razine usluge koju nudi kupcima u više od 54 zemalja širom svijeta (među kojima je i Hrvatska), 150 samostalnih prodavaonica, te na 760 prodajnih mjesta. Svaki je član Kiehl’sovog prodajnog osoblja upoznat s načinom usluživanja kupaca koji promiče tvrtka te je, uz poznavanje sastojaka formula i ljekarničke tradicije, osposobljen za prepisivanje tretmana i režima njege kože i kose u skladu s individualnim potrebama kupaca.

Kao i u ostalim Kiehl’sovim prodavaonicama, i na novom će se prodajnom mjestu u Splitu promicati naša inicijativa isprobajte prije kupnje, pokrenuta još prije 50 godina u našoj glavnoj prodavaonici, kao i politika jednostavnog vraćanja proizvoda uz zajamčeni povrat novca. Ovim se Kiehl’s jasno odvojio od konkurencije i postigao tržišnu prepoznatljivost, stekavši vjerne obožavatelje.
 
 
Foto: PR i Jure Perišić
Objavljeno: 12.07.2016. u 13:30

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p