VIJESTI

Ovaj uvijač za trepavice postao je pravi hit

Jer su dugačke i lijepe trepavice u trendu
Dame nerijetko izmjenjuju savjete o tome kako će svoje trepavice učiniti duljima. I ne biste vjerovali, ali o mnogo čemu ovisi duljina vaših trepavica. Za početak, neizostavna je genetika, a potom i neki beauty proizvodi koji bi vam mogli uvelike pomoći ili odmoći.
 
Vrlo je važno, ako želite postići savršeni look da pomno odaberete svoje beauty proizvode (maskaru, serume za ubrzan rast trepavica, ali i naravno, sve više prisutan, uvijač za trepavice). Sjećate li se svog prvog susreta s vjerojatno do tada „najopasnijim“ beauty alatom? Bilo da ste početnik ili profesionalac stručnjaci kažu da bi vam savršeni uvijač za trepavice trebao omogućiti da si trepavice možete uvijati i dok stojite pred zrcalom, ali i u hodu. Ponekad i najsposobniji od nas mogu naići na isti problem, primjerice ako je kut trepavica (onih najudaljenijih od vašeg nosa) postavljen tako da ih ne možete dosegnuti vrlo često ostanu ravni i dok su ostali uvijeni. A to nam se baš i ne sviđa. Kako bi srca dama, koje koriste uvijače za trepavice, bila na mjestu, pobrinuo se brend Tweezerman. Naime, doskočili su tom problemu i lansirali su rješenje za jedan od najtežih beauty problema. Je li riječ o istovremeno, najučinkovitijem, ali i vizualno "najopasnijem" beauty priboru? 
 
Every Lash Curler izgleda poput malenih škarica za nokte (pa prvih nekoliko puta budite oprezni pri korištenju). Ergonomski je dizajniran da dosegne i vanjske trepavice. Možete bez straha prisloniti uvijač neposredno uz korijen trepavica, jer je širina uvijača veličine pola palca pa će i vaši krajevi trepavica dobiti pozornost koju zaslužuju. Zadržite uvijač na istom mjestu od tri do pet sekundi, a kao rezultat dobit ćete savršeno uvijene trepavice. Kao dodatak uvijaču za trepavice dodajte i svoju savršenu maskaru kako bi vaše trepavice u konačnici imale dramatičan volumen koji ste oduvijek željeli. Budući da je cijena ovoga uvijača 19 američkih dolara, sigurni smo da će si prave beauty ovisnice priuštiti po jedan za svaku torbicu. A tada, u svakom ste trenutku i svugdje, spremni napraviti svoj zavodljivi cat eye look. Usudite li se? 
Foto: PR, Getty Images
Objavljeno: 15.03.2018. u 11:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p