VIJESTI

Ove beauty trendove ne želimo vidjeti u 2016.!

Koje trendove želimo što prije zaboraviti?
Beauty trendovi 
Brojni beauty trendovi harali su scenom tijekom prošle godine, a definitivno je u prvom planu bilo lice i make up. Na polju kose došle su neke nove tehnike bojanja, a lob i shag su bile najpopularnije frizure. No, koje beauty trendove što prije želimo zaboraviti?

1. Dosta više o konturiranju

Kao nikada do sada pisalo se, raspravljalo i razglabalo o konturiranju lica. Nakon trenda s minimalno make upa, ponovno je u trendu teški i izraženi make up, što možemo zahvaliti upravo konturiranju. Kako je konturiranje postajalo sve popularnije, tako su se razvijale i neke nove tehnike. Baking ili pak clown konturiranje punilo je medijske stupce, a ovisnice o beauty trendovima sve više su izgledale poput beauty karikatura. Konturiranje treba samo istaknuti prirodne crte lica, a ne ih potpuno prekriti, ili još bolje u ovom slučaju izobličiti do neprepoznatljivosti.

Konturiranje
2. Kylie Jenner usne

Početkom godine svi su poludjeli za usnama Kylie Jenner. Isprva je ova popularna tinejdžerka tvrdila da je za njene pune usnice zaslužan samo make up. Internetom su zavladali brojni tutorijali kako postići usne poput Kylie Jenner. Čak su postale popularne i beauty spravice koje uz pomoć vakuuma povećavaju usne. Na kraju je Kylie priznala da je sve to ipak umjetno. Bilo umjetno ili ne – usne Kylie Jenner želimo ostaviti u 2015. godini!

Kylie Jenner
3. Instagram obrve

Mnogi su ih nazivali savršenim Instagram obrvama, a svaka iole popularna Instać djevojka ih je isprobala i svoje beauty umijeće pokazala uz seksi selfie. No, savršene Instagram obrve ne postoje – možda izgledaju dobro na slikama koje su prošle brojnu doradu i filtere, no uživo ipak treba smanjiti dojam.

Instagram obrve

M.D.
Foto: Instagram

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p