VIJESTI

Ovi beauty tretmani koštaju više od vaše stanarine

Od cijena ovih 6 tretmana zavrtjet će vam se u glavi

frizura
 
Nije tajna da si zvijezde mogu priuštiti luksuzne tretmane. Za neke od njih treba imati dobra poznanstva, za neke puno strpljenja za sporo pomicanje na listama čekanja, a za neke jednostavno debeo novčanik. Predstavljamo vam vrtoglavo skupe tretmane koje celebrityji naprosto obožavaju.

Ted Gibson frizura
Najdraži frizer zvijezda, poput Anne Hathaway i Angeline Jolie, osobno će vam oprati kosu, izmasirati vam vlasište i ošišati vas za 1.200 dolara (8.300 kn). Ovakav luksuz bi si mogli priuštiti tek rijetki među nama, a vrijedi li toliko ovaj prestižan tretman kose, prosudite sami.
 
Vampirski tretman lica
Ovaj je tretman lica popularizirala starleta Kim Kardashian, a uključuje upravo ono što mislili: ljudsku krv. Iako ovo nije najskuplji tretman lica, svakako je među najkontraverznijima i košta 1.500 dolara, odnosno 10.000 kuna. U ovome tretmanu, poznatom i kao Dermapen tretman, koristi se krv klijenta koja se prvo ekstrahira, a zatim ponovo injektira u lice kako bi se postigao mladenački izgled.
 
kardashian
Masaža 20 ruku
Ako još niste čuli za ovaj tretman, pripremite se da doznate nešto o vjerojatno najugodnijem tretmanu masaže. Naime, u Grand Wailea hotelu u Mauiju, za 4.000 dolara, tj. 26.500 kn možete dobiti tretman relaksirajuće masaže pri kojem vas masira čak 20 ruku, odnosno 10 terapeuta.

HD dijamantni / rubin tretman lica
Kozmetičar slavnih Scott Vincent Borba kreator je izuzetno skupog tretmana za lice s pilingom koji doslovno uključuje trljanje klijentova lica komadićima dijamanta i rubina. Tretman koji obožava Milla Kunis završava sa svilenom parafinskom maskom i korištenjem svjetlosne terapije za pomlađivanje lica. Cijena? Prava sitnica od 7.000 dolara, odnosno 46.500 kuna.
 
kunis
Kupka u Evian vodi
1.700 litara Evian vode koristi se u luksuznoj kupci s ružinim laticama koja košta 5.000 dolara ili 33.000 kuna. Da stvar bude bolja (ali ne i jeftinija), za ovaj tretman trebat ćete platiti dodatnih 6.000 dolara kako biste odsjeli u predsjedničkom apartmanu hotela Victor u Miamiju.

Manikura s bijelim dijamantima
Nakon što je prošetala svoju nevjerojatno skupu manikuru s crnim dijamantima, Kelly Osbourne se odlučila podići stvari na novu razinu napravivši manikuru s bijelim dijamantima koja ju je koštala nemalih milijun dolara, odnosno oko 6 i pol milijuna kuna.
 
osbourne 
Jelena Skendžić
Foto: Instagram, Splash news
Objavljeno: 22.01.2015. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p