VIJESTI

Ovo je najpopularniji balzam za usne u Europi

Jedan primjerak ovog balzama za usne proda se svakih 15 sekundi
lrp  
Sve smo se mi barem jednom susrele s klasičnom beauty horor pričom u kojoj se nađemo vani s dehidriranim, neugodnim, pretijesnim usnicama, a u torbici naravno nemamo balzam za usne. Uvijek smo u potrazi za savršenim primjerkom, pa opet nijedan nije dovoljno dobar da bismo ponovile kupnju?
 
Ne više, tvrdi byrdie.com ­ pronašli smo must­have balzam koji obožavaju žene diljem svijeta te se svaki dan, točnije svakih 15 sekundi, u svijetu proda po jedan primjerak kultnog proizvoda.
 
lrp 
Radi se o La Roche ­Posay’s Cicaplast Baume B5 balzamu koji kombinira sastojke poput vitamina B5, glicerina, shea maslaca i minerala, a na usnama osim hidratiziranog osjećaja ne ostavlja i neugledni, masni film. Kao da to nije dovoljno, ova magična tubica se, osim na usnama, može koristiti i na licu, tijelu i rukama ­ odlično sanira sve od ispucalih peta do pelenskog osipa. La Roche Posay će se, osim na europskom, odsad moći naći i na američkom tržištu, pa ne sumnjamo da će se dobar glas o ovome proizvodu prenijeti i preko oceana.

J.S.
Foto: La Roche Posay
Objavljeno: 08.11.2015. u 09:56

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p