VIJESTI

Ovog proljeća nosi se neonska manikura

Nek vam nokti ove sezone svijetle u mraku
Ciate Corrupted Neon Manicure

Baš u trenutku kada smo pomislili da nas kozmetičke kuće više baš ni ne mogu iznenaditi nekom novom, revolucionarnom manikurom, brandovi Illamasqua i Ciate odlučili su pomaknuti granice uoobičajenog i kao veliki proljetni trend lansirali neonsku manikuru, koja dobiva kompletno novo ruho pod UV svjetlom.

Ciate, brand poznat po kavijar manikuri, pernatoj manikuri i iscrtavanju noktiju kredama, ove sezone lansirao je kolekciju 'The Corrupted Neon Manicure', koja je stvorena za sve djevojke koje se ovog ljeta žele naći u središtu pozornosti. Linija se javlja u ukupno 4 različite nijanse, a svaki set donosi bočicu s bojom i prozirni nadlak, koji sjaji pod UV svjetlom.

Illamasqua UV Glow

Illamasqua vam sugerira da svoje prihvaćanje paranormalnog prenesete nošenjem ovih nadnaravnih lakova za nokte. Nove nijanse i završni lak ne samo da nude živopisnu eksploziju boja u normalnom svijetu, nego i svijetle pod UV svjetlom, otkrivajući alternative i paranormalni učinak nepoznat golom oku. Illamasquine UV Glow lakove pronaći ćete po cijeni od 145 kuna.

H.B.
Photo: Ciate, Illamasqua

Objavljeno: 23.05.2013. u 14:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p