VIJESTI

Ovogodišnje Grammyje obilježio je odličan make up

Tko je zasjao na dodjelama Grammy nagrada?
 
grammy

Na ovogodišnjoj dodjeli Grammy nagrada u prvom su planu bile više ili manje uspješne modne kreacije, dok je make up popularnih pjevačica srećom bio očekivano dobar. Crvenih tepihom vladale su neutralne usnice u boji mesa i zavodničke smokey, ili svečane šljokičaste oči. Zajednička tema koja se provlačila ovim dodjelama bila je stilska usklađenost make upa na očima i teksture, odnosno boje outfita.
gaga
Lady Gaga je odabrala srebrnu kreaciju koju je upotpunila prepoznatljivim šljokičastim lookom i dugim platinasto plavim uvojcima kose. Nismo sigurni je li Gaga ovim outfitom htjela postići izgled moderne sirene, no make up i odabir frizure je stilski odlično upotpunio ostatak svečanog izdanja.
 
gwen
Gwen Stefani je uz duokromatski outfit na licu uspješno iznijela komplementarne nijanse: na usnicama se našao nude ruž koji je Gweninom licu dao mekoću, za razliku od izražajnosti koju pjevačica inače postiže crvenim ruževima. Ipak, 45-godišnjakinja nije posve odstupila od svojeg prepoznatljivog make upa pa su oči našminkane debelom eyeliner linijom koji i inače nosi.

kim
Kim Kardashian je svoju novu frizuru na crvenom tepihu ponosno pokazala noseći uz nju patinasto zlatni make up na očima koji je odlično popratio nijansu starletine haljine.

nicki
Nicki Minaj ponovno je iznenadila vrlo odmjerenim, premda efektnim izborom make upa koji odstupa od slike pjevačice na koju smo inače navikli. Moramo priznati da joj ovakav mačkasti make up, pogotovo uz smjeli dekolte, stoji odlično.

rihanna
Rihanni ne treba mnogo šminke da bi izgledala prelijepo, i to je pokazala i na ovom crvenom tepihu noseći šminku u neutralnim, zemljanim tonovima koja je akcentirala njezine egzotično lijepe crte lica.

rita
Rita Ora je iznenadila svojim skromnim, premda svečanim outfitom, ali i novom, skraćenom frizurom. Seksi, dimaste oči u kutovima su naglašene staklastim, svijetlim highlighterom koji naglašava i otvara pogled, i komplimentira srebrnim ljuskicama na njezinoj haljini.

J. S.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 09.02.2015. u 17:08

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p