VIJESTI

Pametna četka za kosu koju morate imati

Kérastase Hair Coach
kerastase četka
R
ecite zbogom bad hair dayu jer stiže prva pametna četka za kosu! Brend Kérastase ove godine lansira četku kakvu definitivno do sada nismo vidjeti jer ovaj primjerak ima mikrofon, žiroskop, brzinometar, Bluetooth, wi-fi i ogroman broj funkcija!

Za različite pametne uređaje poput hladnjaka, mobitela ili televizora već ste čuli, ali vjerujemo kako su vam pametne četke za kosu novost kao i nama. Za njeno kreiranje ujedinili su se L'Oréal, Kérastase i Nokijin brend Withings i dobili nagradu za najinovativniji proizvod na Consumer Electronics Showu u Las Vegasu.

kerastase četka
kerastase četka
Službeni naziv ove četke je Kérastase Hair Coach Powered By Withings i funkcionira tako da mikrofon ugrađen u četku snima zvuk četkanja kose i zajedno s ostalim senzorima sakuplja podatke poput intenziteta i brzine češljanja. Četka zatim sakupljene informacije šalje aplikaciji na vašem mobitelu i ako četkate kosu prejako, drška će zavibrirati i upozoriti vas na grešku.

Na službenim stranicama piše da je Hair Coach lagan usprkos tome što sadrži dvije baterije, a zupci su napravljeni od najlona. Senzori u četki javljat će aplikaciji i stanje vaše kose i prema tome vam preporučiti odgovarajuću njegu i proizvode, a navodno mogu detektirati i imate li ispucane vrhove. Ako vas je ova četka osvojila, moći ćete je kupiti na jesen ove godine po cijeni od 200$, a za sada nemamo informaciju hoće li doći u hrvatske trgovine iako bi ju željeli isprobati barem na nekoliko minuta!
T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 07.01.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p