VIJESTI

Parfem uz kojeg snovi postaju stvarnost

Više od ljepote

Nitko drugi neće ostvariti vaše snove za vas! Svatko se bori sa svojim zadaćama, svatko ganja svoje ciljeve i pronalazi svoje načine, samo ti možeš ostvariti svoje snove.

Pogledom u sebe vidjet ćeš da si ti i samo ti: više od ljepote! Sjeti se beskrajnih snova iz svoje mladosti, nevinosti i optimizma. Sjeti se zaboravljenih nada i odluči biti snažna. Najnoviji Avonov miris Dreams EdP potaknut će te da obnoviš svoja sjećanja i ostvariš svoje snove! 

 
Cvjetna-chypree kategorija mirisa Dreams vodi vas u mirisni svijet mogućnosti: tek trebate otkriti sve što vam se pruža kroz tonove na trenutke nježnih, a opet potpuno jasnih mirisnih nota. Gornji se tonovi iznenadno otvaraju elegantnom šljivom koja poziva na pažnju okružujući vrh mirisa sofisticiranom slatkoćom. Srce mirisa okriva pregršt cvjetnih nota koje predvodi stolisna ruža. Vrlo mirisne, latice ove ruže kao da sjaje i potpuno vas očaravaju preuzimajući glavnu riječ. Bude sanjivost i romantiku, ali evolviraju u prijeko potrebitoj odlučnosti koju pronalazimo u neustrašivim baznim drvenastim notama. Svježina Clearwood sjemenki spaja se s kremastom toplinom jantara i dubokom mirisnom invazijom pačoulija koja jeste snažna, ali svijetla i transparentna.
 

Bliži se proljeće, vrijeme buđenja. Ovom mirisnom pričom želimo pozvati svaku ženu da pronađe snagu u sebi i krene u ostvarenje svojih snova. Želimo da svaka žena, kad pogleda u sebe, bude zadovoljna svojima odabirima. Stoga, ako još nisi tu gdje si željela biti, sad je trenutak: pokreni se, ostvari svoje snove! Pogledom u sebe vidjet ćeš da si ti i samo ti: VIŠE OD LJEPOTE!“ rekla nam je Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.
 
 

Pozivamo svaku ženu da počne vjerovati: da jeste snažna samostalna žena, žena koja zna što želi, koja ima san i usudi se ostvariti ga. Sanjati znači imati inspiraciju da postignete više, budete više. Da mislite VIŠE. Više od ljepote.
#viseodljepote


Linija sadrži: Dreams EdP, 188 kn, Dreams losion za tijelo, 150 ml, 60 kn, Dreams spray za tijelo, 75 ml, 36 kn. Posebna ponuda za lansiranje: Dreams EdP za samo 129 kn + POKLON! Losion i spray za tijelo! Pogledate katalog.
 
 
 
   
 
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 18.02.2016. u 15:46

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p