VIJESTI

Pat McGrath je nova beauty urednica britanskog Voguea

Nova postava Modne Biblije Edwarda Enninfula

Nakon što je na tron britanskog izdanja Voguea, iz uredništva W Magazina, doveden modni vizionar Edward Enninful, a kako bi zamijenio dotadašnju glavnu urednicu Alexandru Shulman, Modna je Biblija, čini se, krenula nekim novim putem s nekom posve novom postavom. 

Prije no što Enninful, naredni mjesec, službeno zasjedne u vruću stolicu Voguea, modni se veteran ozbiljno potrudio okružiti se novim suradnicima. I to kakvim! Na njegovoj su se listi našli Naomi Campbell, Kate Moss i Steve McQueen, a Enninful nije zaboravio niti na legendarnu Grace Coddington čije je iskustvo od neprocjenjive važnosti. Novi se glavni urednik britanskog izdanja potrudio okružiti kvalitetnim suradnicima i iz beauty sfere pa je kao glavnu urednicu beauty rubrike angažirao najpoznatiju svjetsku make up artisticu Pat McGrath. Pat, koju u modnim krugovima zovu Mother, u narednim će brojevima surađivati sa samom kremom među hair stilistima i make up artistima kao što su Guido Palau, Sam McKnight, Charlotte Tilbury i Val Garland i stvarati, vjerujemo, zbilja čarobne priče vrijedne divljenja. 

"Posebna mi je čast biti dijelom Edwardove vizije britanskog Voguea", izjavila je McGrath u službenom priopćenju: "Tijekom svoje sam karijere imala sam sreću raditi s najboljim svjetskim dizajnerima, stilistima, fotografima i kreativcima. Sad sam presretna što mogu biti dijelom iznimnog tima u Vogueu, pomicati granice ljepote u magazinu takvog prestiža."

T.L.
Foto: Getty Images

Objavljeno: 26.07.2017. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p