VIJESTI

Pet zvjezdanih transformacija

I što smo naučili iz njih!

Svakome se može dogoditi stilski grijeh, ali nagore je kad mlade zvijezde s dovoljno novaca i stilista izgledaju jednostavno loše. Ne, nije riječ o osobnom ukusu jer ponekad one uistinu izgledaju poput naših baka ili u svakom slučaju desetak godina starije, nego što to uistinu jesu. Mi donosimo 5 celebrity makeovera i 5 pravila koje smo naučili iz njih!

1. Loša frizura može postarati i 30 godina

Kada se 2002. Reese Witherspoon (tada 26 godina stara)  pojavila s ovom frizurom koja pomalo vuče na onakvu kakvu nose naše bake- ona je uistinu tako i izgledala, kao da je sama sebi predak. 7 godina kasnije odrekla se retro stila i raspustila kosu za mladenački izgled... Dok je 2002. sama sebi dodavala godine, 2009. je izgledala mlađe nego što je bila kada je nosila čvrste uvojke.

2. Previše šminke izgleda jednostavno loše

Emma Watson je divna djevojka posebnog stila, ali previše tamno crvenog ruža je jednostavno too much za jednu djevojku koja je tada (2007.) imala 17 godina. Samo dvije godine kasnije zablistala je s prirodnim lookom i pokazala kako je upoznata s trendom prije svih.

   

3. Bez boja izgledate „mrtvo"

Michelle Obama je ikona stila. Danas možda, ali prije dvije godine? Tada je bodrila svog dragog bez gotovo imalo šminke te je djelovala strogo i starije nego što uistinu jest. Danas se usuđuje koketirati s bojama, ali i dalje izgleda izvrsno za svoju dob, a ne neukusno ili jeftino. Odvažite se na boje, ali zadržite dobar ukus!

   

4. Pronađite svoj stil

Da, na obje fotografije je Sheryl Crow, koja je 2000. izgledala grozno s lošom šminkom i frizurom. Kada je nekoliko godina kasnije pronašla svoj stil (u ovom slučaju beach babe umjesto izgleda farmerice) svi su imali riječi hvale. Sheryl se sada drži zlatnih pramenova i prirodnog looka jer zna da s njima izgleda fantastično.

  

5. Raspustite kosu

Prošla su vremena kada žene iznad 40. nisu bile dovoljno smjele da nose dugu kosu. Dami Moore je još početkom devedesetih hodala s čvrstim krutim kovrčama kakvih se ne bi postidila ni Margaret Thatcher. Bilo je potrebno desetak godina i nekoliko desetljeća mlađi dečko da raspusti kosu i pokaže što ima. Demi vjerojatno ima ekstenzije, ali ako imate dugu kosu, ne sramite je se pokazati!

  

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 13.04.2010. u 10:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p