VIJESTI

Pofotkajte se i osvojite prvi make up za osmijeh!

#signalsmile
Signal White Now Touch
samo nekoliko dana od svoj pojavljivanja na tržištu, Signal White Now Touch olovka za blistav osmijeh oduševila je sve ljubitelje kozmetičkih noviteta. Kako i ne bi kad u samo par poteza pruža bijel i blistav osmijeh. A sada ovu magičnu make up olovku možete isprobati i vi!

Sve što trebate napraviti je priključiti se na naš Instagram natječaj koji traje od 06. do 17. srpnja do ponoći. Osmijeh je najbolji modni dodatak! Toga smo i svjesni stoga vas pozivamo da uz #signalsmile i taggiranje Instagram profila FASHION.HR-a na svom javnom Instagram profilu podijelite svoju fotku na kojoj ćemo vidjeti vaš najljepši osmijeh. Troje sretnih dobitnika s najljepšim osmijehom po odabiru redakcije osvajaju novi hit – make up olovku za osmijeh Signal White Now Touch.

Signal olovka nadahnuta je svijetom glamura te se sa svojom safirnom bojom i luksuznim dizajnom savršeno uklapa u svaku make up torbicu, za trenutačno i privremeno izbjeljivanje zubi koje možete ponijeti sa sobom, gdje god bili. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakodnevno, koliko god često želite kreirati blistavo bijeli osmijeh koji osvaja svijet. Jedinstveni i praktični make up za osmijeh dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99,90 kuna.

Foto: PR
Objavljeno: 13.07.2017. u 14:06

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p