VIJESTI

Popularna krema za samotamnjenje napokon u Hrvatskoj

Preplanuli ten na dohvat ruke
 
Krema za samotamnjenje

P
ostići zavidnu preplanulu put u ovim ljetnim mjesecima, misija je mnogim damama. Uz one, kojima to sjajno polazi za rukom, ima i onih koje, preplanulu put, unatoč silnom trudu, ne mogu postići.

Kako bi ljeto bilo posebno i za one svjetlije puti, pobrinuo se brend Vita Liberata lansirajući proizvod za samotamnjenje koji je nastao uz primjenu ekskluzivne Odour Remove tehnologije. A sjajna je to vijest za ljubiteljice kozmetike za samotamnjenje jer su proizvodi brenda Vita Liberata napokon dostupni u Hrvatskoj, točnije mogu se kupiti u web trgovini Superskin.hr. Tako sada, preplanulu put iz snova možete postići uz pomoć prirodnih, učinkovitih i organskih sastojaka koji se nalaze u proizvodima. Vita Liberata kolekcija ne sadrži parabene, parfeme ili alkohol. Koža će vam biti hidratizirana, nahranjena i zdrava tijekom cijelog procesa samotamnjenja. S obzirom na širok izbor nijansi, tekstura i oblika, prema tipu i tenu kože, sigurno ćete jednostavno pronaći proizvod baš za sebe.

Budite samo pažljive i ove proizvode ravnomjerno nanosite na kožu. Nakon nekoliko dana nanošenja puno ćete lakše moći procijeniti koliko vam je kreme potrebno.  I obvezno, nakon nanošenja, s odijevanjem, tuširanjem ili kupanjem pričekajte barem dva sata.

Krema za samotamnjenje
Ma.D.
Foto: Instagram
 
Objavljeno: 13.07.2017. u 12:02

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p