VIJESTI

Postignite blistavi izgled kože u 5 koraka

5 koraka do savršenog izgleda kože
skin 
Blistavi izgled kože nešto je čemu svi stremimo, no mnoge od nas nerijetko muče suhi i dehidrirani dijelovi kože zbog čega nam ideja prekrasne, svježe i zdrave kože s minimalno make upa izgleda neostvarivo. Ne brinite, donosimo vam 5 savjeta s kojima ćete lako postići neodoljivu ljepotu i prozračnost kože na kojoj će vam svi pozavidjeti.

1. Nanesite bogatu kremu. Tajna blistavog izgleda je izuzetno dobro hidratizirana koža na koju će puder sjesti tako da se ne prima za suhe dijelove. Ovaj put slobodno preskočite proizvode za matiranje i primere: mala doza nesavršenosti potrebana je za održavanje prirodnog izgleda kože.
 
skin
2. Koristite korektor. Potrebno je pokriti i blago iluminirati područje podočnjaka kako biste osvijetlili cijelo lice. Korektor u boji kože iskoristite na hiperpigmentiranim crvenim dijelovima poput mrljica od prištića i sitnih kapilarica.

3. Dodajte licu boju i dimenziju. Koristeći kremasto rumenilo i bronzer, osjenčajte lice tako da na njemu stvorite dojam zdravog sjaja. Odaberite rumenilo u ružičastoj ili boji marelice, a izbjegavajte presmeđe tonove koji će na koži izgledati neprirodno i vizualno vas postariti.
 
skin
4. Nanesite puder ili toniranu kremu koja ima hidratizirajući efekt na koži. Ponovno, izbjegavajte mat proizvode, i umjesto njih odaberite one sa kremastim finišem koji licu daju efekt svježe i mladolike kože. Na one dijelove na kojima očekujete da ćete se zamastiti kroz nekoliko sati, poput čela, nosa i brade, laganim pokretima širokim i mekanim kistom nanesite transparentni puder. Način aplikacije je bitan: puder nanosite tako da jedva dodirujete kožu kako ne biste poremetili već nanesene proizvode.
 
skin
5. Na vrhove jagodica nanesite tekući iluminator sa suptilnim, jedva vidljivim česticama. Vaše će lice u pokretu pod određenim kutovima svjetlosti izgledati magično.

Jelena Skendžić
Foto: PR, Pinterest, Karima McKimmie
Objavljeno: 07.03.2015. u 10:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p