VIJESTI

Postignite efekt svježe kože s drogerijskim proizvodima

Za savršeni izgled ne treba nam skupa kozmetika
katerina 
Za postizanje najboljeg mogućeg izgleda ne treba nam uvijek skupa kozmetika - slažete li se? Možemo li koristeći drogerijsku kozmetiku postići savršen efekt na koži? Beauty youtuberica Katerina pokazala nam je da možemo, i to ne s mnogo truda.

Koristeći brendove poput L’oreala, Rimmela i Maybellinea, Katerina nam je pokazala da u svega nekoliko koraka, odnosno koristeći drogerijski puder, korektor, bronzer i highlighter, na licu možemo postići glamurozni svježi i zdravo osunčani izgled savršen za proljeće. Ključna stvar za postizanje ovog izgleda je pronalazak odgovarajućih formula za svoj tip kože, i lagano fiksiranje puderom u prahu ondje gdje ga trebamo jer se pojačano zasjajimo tijekom dana.
 katerina
Za to nam ne trebaju uvijek skupe, high end kozmetičke poslastice, već nam svakako mogu poslužiti i drogerijski proizvodi među kojima se zna pronaći sjajnih sitnica prekrasne teksture. Znamo da je savršeni izgled kože bitan za odličan i odmoran izgled lica, i da je za svaki make up look neophodna dobra baza, no kako postići da proizvodi iz drogerijskog asortimana optimalno funkcioniraju na našem licu? Kako to Katerina radi i koje točno proizvode koristi pogledajte u videu:
 

J. S.
Foto: Katerina Beauty Blog
Objavljeno: 18.05.2015. u 16:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p