VIJESTI

Prirodni maslac za tijelo od smilja

Kuća magične trave
maslac od smilja
P
roizvodi za njegu kože tijela moraju biti kvalitetni kako bi je dobro nahranili, a što može bolje njegovati kožu od 100 posto prirodnog i organskog maslaca za tijelo? Predstavljamo maslac od smilja ekološkog brenda Kuća magične trave.

Zimi se koža može perutati, pucati i biti hrapava, a jedino što vam može pomoći ako do toga dođe su proizvodi za njegu kože. Predstavljamo vam maslac za suhu kožu tijela sa smiljem koji dubinski njeguje kožu i ostavlja je dugotrajno mekom i hidratiziranom. Sastav ovog maslaca je od 100 posto prirodnih proizvoda, kakao maslaca i macerata smilja u organskom suncokretovom ulju.

Kuća magične trave pionir je na području organske kozmetike u Hrvatskoj, a razvila se iz prvobitne ideje o uzgoju ljekovite biljke matičnjaka. Prvi gotovi proizvod bio je čaj matičnjaka, a daljnjim izučavanjem svojstava matičnjaka shvatili su da je matičnjak biljka koja se koristi ne samo kao čaj, već uvelike i u gastronomiji, kozmetici i wellnessu. Vođeni tom mišlju osmislili su i cijelu paletu proizvoda.

kuća magične trave
Proizvodi Kuće magične trave su 100 posto prirodno uzgojeni i prerađeni te imaju EKO certifikat. U svim proizvodima upotrebljavaju prirodne, ekološki uzgojene i prerađene sastojke autohtonih biljnih vrsta s područja Hrvatske te se trude da većina ambalaže njihovih proizvoda bude od prirodnih materijala te da se može reciklirati. Proizvodi im nisu testirani na životinjama već isključivo na obitelji i prijateljima.

T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 24.01.2017. u 16:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p