VIJESTI

Povećajte grudi - šminkom!

Kako vizualno istaknuti dekolte koristeći samo 3 make up proizvoda?
grudi

Neke od nas su malo više, a neke malo manje obdarene, no gotovo da i nema žene koja ne želi da upravo njezin dekolte izgleda primamljivo i jedro. Otkrivamo vam 3 savjeta kako brzo i učinkovito vizualno istaknuti ono najbolje na vlastitom poprsju.


Konturiranje
Najbitniji korak u cijelom ovom procesu je dobro iskonturirati vlastiti dekolte. Stanite pred ogledalo i promotrite gdje vam prirodno padaju sjene kad nosite svoj najdraži grudnjak. Koristeći maleni kistić, poput onog za rumenilo, nanesite proizvod za konturiranje ili bronzer na zaobljenu Y regiju koju čine vaše grudi. Tu bi trebale već postojati sjene pa praktički bronzerom samo pratite tu prirodnu putanju. Ovo će stvoriti dojam dubine.
 
grudi
Posvjetljivanje
Kad je konturiranje gotovo, vrijeme je za highlight ili posvjetljivanje prirodno istaknutih regija vidljivog dijela grudi. Dakle, mjesto gdje bi prirodno padala svjetlost na vaše grudi, sjajno je  za nanošenje highlighta. Ako ovaj proizvod za posvjetljivanje u sebi ima i fini shimmer koji suptilno privlači pozornost - tim bolje.

Fiksiranje
Da bi make up ostao na mjestu, čak i onda kad navečer plešete u klubu i znojite se, potrebno ga je fiksirati puderom u prahu ili kamenu. Preferirajte transparentni puder kako ne biste suviše zamaglili “iscrtane” linije vašeg novog dekoltea.

J. S.
Foto: Instagram, Fashion.hr
Objavljeno: 31.01.2015. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p